6 veckor har gått fort!

Sitter just nu och kollar eldsjälsgalan. Ska strax börja röja lite, Josefin kommer hit imorgon vi ska ha myspys här hemma. Johan ska iväg, så jag och Jossan ska sitta och tjöta och dricka lite vin och har de allmänt underbart. 
 
Imorgon så är de sista dagen på praktiken, och de har gått otroligt fort! Hinner knappt säga hej innan man ska säga hejdå. Men de har varit en toppen praktik!
 
Idag har jag fått tummen ur och sökt sommar jobb, hoppas man får de!
Det hade varit så otroligt underbart! Jag ska även köpa mig en cyckel så jag kan ta mig till de om jag skulle få de. Jag är så himla glad! 
 
Imorgon är de fredag igen, helt helt sjukt!
 
Men jag ska få en mysig helg! 
 
Nu ska jag börja röja! :) tjao
 
 

bilder


jag och willhelm hade mys innan.






saknar er mina glädje spridare! fina kära vänner. <3





söndag

Idag så har vi inte gjort så mycket mer än att vara hemma. Var en snabbis i Tranemo innan och handla, köpte en jävla massa frukter inte van vid att köpa så mycket frukt men nu ska Jessica bli nyttig! Igår var vi på kalas stort sett hela dagen. Sen på kvällen kolla vi melodifestivalen och gick och la oss. 
 
Nu ska jag ta fram kläder inför imorgon skola igen som gäller. Detta är sista praktik veckan också, praktik ons, tors och fre. Kommer sakna min kära praktikplats. Ska köpa en blomma till dem, de känns inte som man är praktikant på de stället man känner sig som en arbetskramrat! Skulle vilja börja jobba där när jag gått klart skolan. 
 
Nej nu får jag göra nytta, så jag kommer i säng i tid och kommer upp imorgon! 
 
Godnatt!
 
 

Lördag natt!

Mår mycket bättre nu än i morse. 
Jag har städat lite och myst framför tv:n. 
 
Willhelm har kollat för mycket på ronny och ragge, han sprang runt här hemma innan och sa: pöka i forden och ronny va fan och säger dush eller (så de låter när ronny slår ragge i bakhuvudet). Vi va och handla snabbt innan med, då sprang han runt i affären och sa pöka i forden. Haha,( hoppas ingen hörde. )
 
Nyss ringde Jenny med, hade trevligt kvälls prat. Alltid lika roligt när folk ringer mig. :)
 
Nej nu ska jag duscha och nana kudde. Tänkte börjat plugga, men blev alldeles för trött för de. 
 
 
En bild från en kväll jag aldrig glömmer, de var den roligaste jag haft sen jag vet inte när!
Fina bekky och jag. 
 
 

Sjuk

Blev ingen praktik idag, kände mig sjuk hängig i morse + ont i halsen! Jag ställde klockan på kvart i sex och råka somna om tänkte jag skulle ringa praktiken vid 7. Men jag somna visst. Vakna vid halv 8 fick panik och slog dem en pling. ( de va pinsamt) att ringa så sent, men bättre än att inte ringa alls kan jag tycka då. 
 
Nu sitter jag i soffan och kollar på tecknat. De är mysigt det med. Nu ska jag lägga mig här lite. 

Fredag i morgon

Veckorna går så fort som jag alltid skriver. 
Men jag är så otroligt glad, jag ska söka sommar jobb nu. Och så har jag kommit på andra tankar om mitt sundare liv som jag ska börja med. 
 
Jag ska sluta med godis, men de är svårt men jag ska ta tag i detta på riktigt! Jag vet jag har sagt de många gånger. Men nu ska de blir ALLVAR ärligt talat! Jag vill nu, och jag ska! 
 
Jag ska ha EN äta vad jag vill dag i veckan, och så ska jag inte äta godis på veckorna bara lördaga i MÅTTLIG mängd. Kanske en liten chocklad kaka eller nånting, eller nötter gillar jag med och de är bra, pistagenötter och cashewnötter. Och de kan jag äta istället för godis och är inte speciellt onyttigt! :)
 
Och så är jag beroende av energi dicka och de ska jag sluta med nu, jag får dricka te istället! 
 
Nej nu har jag skrivit av mig mina tankar. 
 
Hejdå gamla onyttiga Jessica!!!
 
Hej nya sundare Jessica!
 
 
Mitt gamla smala jag!
 
 
Min lilla son som bebis! <3
 
 
Jag som gravid :)
 
 
min goa grabb nu :) 
 
 
Jag och mina baby! <3

Trött, efter jobbig dag!

Idag har de varit en jobbig dag i skolan. Fyfan hade prov och de gick inte så bra, jag får nog göra omprov nästa vecka. Energi och sånt är inte min grej, men nästa gång ska jag ta och klara det. 
 
Sen sista lektionen hade jag redovisning om eldning, ska ut på hajk med idrott2 den 7/4 i 2 dygn. Hoppas de kommer gå bra, hur ska jag klara mig utan min älskade grabb i två dygn. Jag har ju varit ifrån han hela helger innan men ändå. Men han är ju i trygga händer! 
 
Imorgon är de praktik igen, näst sista vecka gud vad tiden går fort. Känns som jag börja praktiken där i går typ. Men de är nog bara för man har praktik 3 dar i veckan och inte en hel vecka. Satt precis och kolla igenom min praktik uppgift. Kom på att jag glömt en bok i skåpet för jag tänkte börja med den. Får ta och hämta boken nästa vecka så jag kan få den gjord. Har 3 praktik uppgifter, tänkte bli klar med någon av dem nästa vecka i tid så man slipper tänka på de mer. 
 
Willhelm somnade som en stock för en timma sen. Han var nöjd med de jag kom hem med till honom innan ett par nya skor och algrens bilar. Han var så söt, jag hade läst på internet att de var bra med algrens bilar när man var magsjuk och så berätta jag det för Johan och Willhelm spettsade öronen och lyssna på vad jag sa. Och så en kväll när jag ska lägga honom så säger han: Mamma jag har ont i magen, jag är nog magsjuk jag behöver bilar godis. HAHAHA, han försöker han. Idag överraska jag honom med det! Mammas grabb. 
 
Nej nu ska jag hoppa in duschen, upp tidigt för praktik. 
 
Uppdaterar mer i morgon. 
 

Fredag

Ja, i onsdags åkte vi och badade och hade de super mysigt. Tog god fika efter badet, Willhelm plaska runt som bara den. Igår så gick jag och Willhelm en mysig promenad runt Uddebo och sedan blev de lite lekplats häng. När vi kom hem tog vi en kopp varm oboy, och bara myste. 
 
Idag gick vi en runda runt Uddebo och när vi kom hem så frågade svärmor om vi ville med till Gislaved och de ville vi ju så var vi där i några timmar och kolla affärer. 
 
Nu sitter jag och Willhelm med cips och dipp och kollar på film med tända ljus. Ibland är livet för härligt. Men snart är lovet slut och då är de tillbaka till verkligheten, prov och redovisningar som gäller. :// Nej imorgon är de en riktig plugg dag som gäller! Annars är jag dödens död. 
 
ha en trevlig fredag!

Onsdag

Jaha, då var de redan onsdag och snart är lovet slut. 
Idag ska vi åka och bada på svenljungas badhus, de längtar Willhelm efter. Så nu ska vi snart packa badkläder. Så hämtar Johan upp oss efter jobbet. 
 
Imorgon är de plugg, plugg och åter plugg på naturkunskaps provet som är på tisdagen efter lovet. Fattar ingenting där därför måste jag plugga i GOD tid. Så jag inte sitter dagen innan med de som jag brukar göra med allt annat. 
 
Nu har jag fått sålt en den kakor, de känns skit bra! Nån som vill köpa hojta till. Säljer tills på måndag. 
 
Nej nu ska jag packa badkläder. :)

Kära pappa 45 år idag!

Idag fyller VÄRLDENS bästa pappa 45 år :)
Ska se om jag kanske kan åka till honom i helgen, saknar honom! 
 
Nu sitter jag och Willhelm och kollar dexters labratorium (stavning?). 
Ska strax äta lite go frukost, sedan kanske de blir en tripp till pulka backen om de är behagligt väder. 
 
skriver mer sen. 
 
 
världens bästa pappa <3
 
 
 

Jaha!

Idag var ingen rolig dag att vakna upp till. 
Jag välkomnar försyldningen, näsan och ögonen rinner känner mig sjukt seg. 
 
Igår åt vi stark tacos kände bara konsistensen av den, sjukt jobbigt! Men de är 1000 gånger värre än igår. 
Men de är la bra att jag har lov att vara sjuk på så jag inte missar skola/praktik. Idag grejade vi inte med sovrumet får göra de i morgon istället. Nu sitter jag och Willhelm och dricker te och kolla disney junior med tända ljus. Ska försöka få han att ändra till någonting annat, men de är inte de lättaste.
 
Nej jag har inget roligt att uppdatera nu, bara beklagar mig lite. Haha. 
 
HA EN BRA LÖRDAG KVÄLL! 
 
 

BILDER!





















Äntligen klar med min förbaskade inlämning! nu ska jag ta ett varmt härligt långt bad. Sen lägga mig, imorgon är de fix i sovrumet som gäller, de ska ske förändringar där. Haha, hoppas ni har en härlig fredag! Puss..





LOV!

Ja nu har man lov då, helt underbart. 
Jag blir alltid extremt trött veckan innan lov, men tror de är för man börjar pusta ut. 
Men idag har dagen varit kanon bra, samma sak igår! Jag trivs verkligen toppen bra på min plats.
Och jag tror dem trivs med mig, de känns så, skulle faktiskt vilja jobba på de stället när jag är färdig utbildad.
 
Johan hämtade mig i dag efter praktiken, sedan åkte vi till skolan och hämtade böcker ska skicka in en inlämmning idag som ska vara inne 23.55.. Och jag har inte ens börjat, får börja efter maten. Vi åkte till willy:s också och handla grejer till tacosen vi ska göra sen. Vi har en son som verkligen älskar tacos och de är ju väldigt bra för de gör jag och Johan också. 
 
Nu på lovet har jag MASSOR med grejer jag har planerat att göra här hemma. Hoppas jag bara får tummen ur och gör de också, massa rensning hit och dit. Och massa bus med Willhelm också. 
 
Ska lägga ut fina bilder som jag har på mobilen också, dem kommer efter detta inlägg. 
 
Ja som sagt uppdaterar mer sen, nu får de bli skärpning på min uppdatering och uppdatera oftare. Men är hel slut på dagarna när jag kommer hem. Igår somna jag klockan 19. ahaha, vakna vid 20 och somna om igen. 
 
puss och kram!
 

Tisdag-hemma

Ja, idag stanna jag hemma. 
Hade fruktansvärt ont i magen och i huvudet när jag vakna idag.. 
Och Willhelm blev med hemma, orkade inte lämna han på dagis. Och vad ska han göra på dagis när jag är hemma. 
 
Igår så hade jag en trevlig dag i skolan, och sista lektionen så hade vi idrott och Jossan och Daniella ville till gymmet och jag kände inte för de, men sen så ville jag med ändå och de ångrar jag inte. De var ett härligt pass där. Träningsverk har jag med, men de är tecken på att jag gjort nått bra.. 
 
Jag har blivit dålig på att uppdatera, sorry för de. Men de senaste har jag inte suttit så mycket vid datorn faktiskt och inte lika bra på att uppdatera via mobilen. Men de ska bli bättre med uppdatering, de lovar jag! 
 
Skönt de ska bli med looov nästa vecka, jag är så himla trött. Men blir alltid slö veckan innan lov. 
Så på lovet ska jag rensa jätte mycket här hemma och vila. 
 
 
så kände jag mig i morse. 
 
 
Men i morgon är de praktik som gäller, känner mig bättre. 
 

Fredag

Känns som de är tosdag idag, men de är för jag har praktik i morgon. 
Men de ska bli spännande och se hur de är där på lördagar också. Så de blir dusch och läggdags efter Gladiatorerna. 
 
Haha, stackars mina grabbar så får gå upp så tidigt och köra mig bara. 
Men ska fösöka köpa en cyckel i vår nu, så ska jag försöka cyckla när de kommer till såna här situationer. 
Och jag ska börja övningköra med Johan om ett år, och så ska jag försöka få körkort så fort som möjligt efter vi börjat köra. :)
 
Nej nu ska jag kolla på Gladiatorerna igen. 
 

RSS 2.0