FREDAG

Willhelm sover sen kl 18, han var super duper trött. 
Idag har de varit skola och dagis som vanligt, sen efter de hämta jag pluttas från dagis.
Gick hem och gjorde trolldeg och skrev brev till tomten. 
 
Blev en del på hans önskelista. 
1. Bilbarna
2. Tågbarna
3. Litet bord och stol till hans rum. 
4. Motorcykel 
5. Blixten Mqeen påslakan. 
6. Bilar taklampa. 
7. Leksakdatorn. 
 
Sen hann vi inte skriva mer, men listan kunde blivit 100 önskningar, men vi ska fylla på den sa han. 
 
Sedan åkte vi och leverera lite korv, imon kommer en annan som beställt korv. Och på söndag kommer resten. 
Pappas korv får jag ge han nästa gång vi ses. 
 
Imorgon åker vi till Daniella som sagt, och både jag och Willhelm är taggade för detta. Ska bli roligt och spännande. 
 
Nej nu ska jag fortsätta kolla på xfactor. :)
 
 

TORSDAG

Idag har det varit skolan, när jag gick till bussen låg Willhelm och Johan kvar i sängen. Sicka lyllosar, var så avis. Men de har gått bra i skolan, riktig rolig skoldag. Dem första lektionerna va sega, men den kom vi till vård och omsorgs lektionen. Där hade vi sittrond när man sitter och pratar om sitt arbete. Då hör vi plötsligt ett ojjjjjjjj, då hade Jenny råkat tända eld på ett papper. För vi hade tända ljus när vi satt och prata runt bordet. Och de börja lukta, läran får panik och kastar plastmappar på de. Men som tur va så sattes inte brandvarnan igång, och de hände inget mer än att liten bit på pappret brann upp. Haha, jenny trodde säkert hon skulle komma undan och prata om sitt arbete, haha. skämt och sido. :) Och sista lektionen kolla vi på film, och de var världens tråkigaste film tycker jag. Fåglarna hette den riktigt gammal. Slutet var katastrof, sen körde min svenkalärare hem mig, snällt gick med en klasskompis korvar, han var sjuk så jag var snäll och tog dem. Haft tur både igår och idag, igår gick jag med mina egerna korvar och då såg Fanny mig och plocka upp mig. Och i dag läraren, snällt! :)
 
När jag kom hem, var hela lägenheten städad av älskling, jätte fint! Imon är de jag som ska sätta igång med tvätten. Blivit lite för mycket av det nu. Men imon ska de tvättas och levereras korv. Sen på lördag ska vi bort jag och willhelm. 
 
Nu ska Willhelm bada, och jag ska göra min idrottsuppgift. 
 
 

DRÖMMAR

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska bara hoppa in i duschen sedan sova. 
Har suttit och snackat med Daniella i flera timmar känns de som. Snackat om allt och inget. 
Vi har suttit och snackat drömmar och annat, men drömmen är hemlig! hehe. 
 
Imogon har jag inte brottom på morgonen, för jag går direkt hem i från. Ibland är de väldigt skönt att slippa gå upp till dagis och istället gå direkt till bussen.
 
Nej nu måste jag duscha och sova, godnatt! :)
 
 
 
 
 

KAN MAN BLI ANNAT ÄN GLAD!

Är så stolt över dig gumman! Så långt du har kommit och det är underbart att se att du äntligen förstått att du är så duktig & tror på dig själv! 

Jag finns där i vått och torrt, absolut! Lämnar aldrig din sida. 

Längtar så otroligt mycket till helgen och det ska bli så mysigt att presentera er för min familj! Dem tycker redan om dig så mycket fast dem bara träffat dig några gånger i affären för jag pratar om dig varje dag här hemma :) 

Älskar dig. / Din alldeles speciella vän.
 
Den här fina kommentarer fick jag nyss på min blogg. Och kan man bli annat än glad och rörd när man läser den. 
Så himla glad att jag har en sådan fin vän! :)
Den kommentaren gjorde min kväll tack min speciella vän Daniella!! I Love you<3
 
 
<3

ONSDAG

Minst sagt stressiga dagar har de varit. 
Willhelm min lille kille, har vägrar gå upp på morgonen. Även vägrat ta på sig, så vi har varit lite sena. Men vi har Ändå kommit i tid. Fast varit lite stressade, men vi har blivit sams till slut. Men de är så jobbigt med detta mörker som är nu! Och de är inte lätt att gå upp. Willhelm sa de innan: Mamma jag orkar inte detta mörker det är jobbigt, de är mörk när man går upp och de är mörkt när man går och lägger sig. 
 
Igår så var de skola, och idrott sista lektionen. Och de var hur tufft som helt, jag var helt slut när jag kom hem. Och idag när jag vakna hade världens träningsvärk och de är kvar. Igår kom alla korvar med som några beställt, men tog dem från skolan idag, så jag ska försöka dela ut korv i veckan. Redan levererat två stycken, så nu har jag 14 korvar kvar att dela ut. 
 
Hade även utvecklingssamtal i skolan idag, och de var de bästa utvecklingssamtalet jag haft i hela mitt lev. Som jag kommer ihåg allafall. Låg bra till i alla ämen och de var verkligen skönt att höra. Då får man verkligen mer motivation. Verkligen super kul!! :)
 
På lördag blir det att åka hem till Daniella, jag och Willhelm ska dit. Och vi ska sälja på saker på Håksviks julmarknad och den på lördag kväll ska vi på grötfesten som dem har där varje år. Det ska bli super skoj att åka dit. Och de ska bli mysigt att träffa hennes små söta syskon. Hennes familj verkar helt underbar, alla verkar verkligen super trevliga och mysiga. 
 
Mammas lilla kille har somnat, vi skulle skriva brev till tomten idag. Men de blev inte av, får göra de imorgon när jag kommer hem till honom. Han ska vara hemma med Johan imon, för att dagis är stängt. Mammas pluttis, Och så ska vi göra trolldeg imorgon, vi var i affären innan och de var viktigt att köpa matolja hem. :) 
 

1 dl vatten
2 dl vetemjöl
1 dl salt
1 msk olja
ev karamellfärg

Arbeta ihop ingredienserna till en smidig deg. Om du vill spara figurerna kan du torka dem i ugnen i 100 grader i 1 timme och sedan låta dem stå till dagen efter.

Där har ni receptet om nån vill ha. 

Nu ska jag försöka röja lite här, passa på när Willhelm sover och klockan är inte så mycket. Sen ska jag kolla på Stalker klockan 21. 

 
Jag och min vackra vän Daniella. Hon finns verkligen där, i vårt och torrt. <3
 
Så tacksam att jag träffat er mina vänner. NI är underbara. Älskar er! <3
 
 
( mitt öga ser inte så hängande ut, wille pressar mot de :)! )
Jag och mitt lilla charmtroll, mamma älskar dig överallt annat! Du är verkligen de bästa som finns. Du ger mig styrkan här i livet. <3

Wille <3




SÖNDAG

Idag har de inte hänt så mycket, skulle städat men blev inte mycket med de. Har bara haft de mys med Willhelm. Nu försöker jag få Willhelm att somna, men de är lättare sagt en gjort. Kollar nu beck svagaste länken. Har sett den innan har jag för mig, men minns den inte riktigt. Godnatt goa läsare!

bilder



snygg bild på fanny och pappa! :)



fanny och pappa på julmarknaden!

test

testar blogga från mobilen :)
idag var vi hos pappa och hade mini jul. och var på en jätte stor julmarknad, jätte mysigt var det! har även träffat farmor träffar henne typ en gång om året, så jag har haft de super roligt och trevligt :)

LITE BILDER FRÅN ÖVNINGEN MED BRANDMÄNNEN!

 
 
Nu la jag ut lite bilder från övningen jag hade för några dagar sedan. 
Hittade några bilder på Tranemo gymnasie sida och tog dem för att visa en del som velat se bilder där i från. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag ligger på bår, kom precis ut från bussen på denna bilden. 
 
Visst ser allt verkligt ut? Det var den häftigaste dagen på länge!
 

:)

Hann inte blogga igår, Fanny var här. 
Hon hämtade mig från skolan igår, så åkte vi till Johans jobb och hämtade mitt kort åkte och handla. Sedan åkte vi och hämtade prins Willhelm. När vi kom hem börja Fanny diska min disk HAHA. Och lagade mat, hon hade bestämt att göra potatismos, fläsk och löksås. Men vi bråkade lite där om såsen så de blev henne löksås och min brunsås. Haha, DE ÄR VANLIGT MED OSS TVÅ ALLTID SMÅ TJAFS när vi ses. Sedan köpte vi efterrätt glasstårta, mums. Sen kolla vi stalkers de är bara för bra de programmet, men de är helt galet. Men efter de åkte hon hem. Men jag älskar henne så mycket! 
 
Idag när vi kom hem, så åt jag och Willhelm kvälls mat. Han ville kolla barn program och jag vila i sängen. Har sån huvudvärk så de är sjukt. Men börjar försvinna efter lite vilande. Ibland får man tacka barn programmen. För att dem finns. 
 
Imorgon är de fredag igen, de är helt sjukt vad dagarna går fort. Snart är de julafton en månad kvar på lördag. Och då ska jag till pappa och fira mini julafton, skulle egentligen dit imon men de blir lördag istället. Åker till Falkenberg tidigt på lördagmorgon med Fanny. 
 
Nu ska jag se om jag orkar göra min uppgift som ska in imon, är så trött. Men ska försöka! 
 
 
Jag och min prins! <3
 

HÄFTIG DAG!

Lite stressiga dagar har jag haft, varit försovningar hit och dit. Men har endå hunnit till buss och allt annat. Men de är jobbigt att stressa.
 
Nu ligger jag jämte min äskade grabb precis kommit hem ungefär, hunnit duscha och nu lagt oss. Han var vaken när jag kom och de var väldigt roligt att träffa honom, inte sett han sen i morse.
 
Efter skolan åkte jag och några klasskompisar direkt till svenljunga vi har haft en övning med brandmän och ambulanser. Och de var väldigt häftigt några i min klass då och ganska många i op10. Vi var markörer (stavning) och räddningtjänsten fick rädda oss vi hade en personbil som hade krockat med en buss. Min skada var nack och ryggsmärtor. Alltså de var så himla häftigt, en sak att minnas för livet att vi i som går gymnasiet får vara med på räddningstjänstens övningar. Det tycker jag är väldigt stort. Jag lärde mig mycket, jag levde mig in så i min roll så att jag tyckte de kändes verkligt! Skulle lossas gråta och bröja gråta på riktigt. Och jag tyckte alla som var med var hur duktiga som helst. 
 
Nu ska jag försöka natta min underbara och saknade son. Johan ligger redan och sover nu. 
 
 

UNDERBART.

 
Nästan klar med uppgiften nu, nu slipper ni snart höra mitt tjatande. De är lite kvar på den och de ska jag göra i skolan imorgon! Underbart, kommer kunna sova GÖTT i natt. Bara man kommer in i de så går de bra sen de är så. Men man måste bara börja och de va de jag gjorde nu. Hade kunnat göra de för längesen, men jag är lat och dröger gärna till sista dagen vilken inte är bra. Men men, sånt är livet. NU ska jag sova. Godnatt sötnosar! 

..

Willhelm somna för ca 1 timma sedan, efter ett skönt bad! Han var såå övertrött innan han somna, blev utskälld för minsta lilla. Mammas kille, nu sitter jag och kollar beck och försöker plugga samtidigt. Jag tror jag gör min uppgift svårare än vad den är. Men de är allt den svåraste uppgiften jag haft på länge. De som gäller är att man bara kommer in i de och försöker komma igång, sen går skrivs de av sig själv nästan. Så är de för mig i allafall. 
Nej nu ska jag fortsätta här så de blir klart nångång då kommer livet kännas underbart. HAHA, så rolig jag är. 
 
 

SÖNDAG - 15:27

Idag har vi inte gjort så speciellt mycket, tagit de lugnt och tvättar. Willhelm har sin kusin på besök, så de är lek och bus här hemma. Mysigt! Haha, deras diskussioner är jätte roliga att höra på. Jag måste plugga lite idag, jag vet jag skriver de hela tiden men jag gör lite då och då. Men de stör mig kommer inte in på där man lämnar in inlämningarna och jag kommer inte in på min e-post. Ska kolla imon när jag kommer till skolan vad fan problemet är! 
 
Uppdaterar senare, nu ska jag hänga tvätt! :)
 

LÖRDAG - 23:49

Jag fick sovmorgon idag, Johan och Willhelm gick upp runt kvart i 8, Johan gav Willhelm frukost sedan hör jag Willhelm ropa mamma vi 9. Då gick jag upp och vi ringde Johans mamma som fyller år idag. Sen gick vi ner till henne. Och varit där nästan hela dagen, vi åkte till Tranemo och handlade lite innan också. Och var även på julmarknad i Strömsfors. Det uppskattades av Willhelm han träffade tomten och fick 2 godispåsar. Han blev överlycklig. Sedan åkte vi hem och min svärmor hade kalas, trevlig dag har de varit. Sen kom Emma dit på kvällen med sina två fina barn. Barnen lekte och hade de jätte roligt! 
Gick la hem vid 9, kollat på sommaren med jöran.  Johan har även städat jätte fint här hemma med. Helt underbart att sitta i storarumet nu. Känns skit tomt utan allt stök. Underbar kille har jag! 
 
Nu ska jag gå och lägga mig är super trött. 
 

BILD BOMB

Som ni vet som jag skrivit om teater som vi skulle på idag. 
Vi var på den och de vr helt fantastisk sååååååå duktiga var dem. Och dem skämtade ja de var super kul! Jag ska verkligen gå på deras teater igen när de blir en till. 
 
Sitter och väntar på x factor ska börja! 
Malcolm, J.E.M och Awa är mina favoriter.
 
Willhelm slocknade som vanligt i soffan nyss, alltid efter dagis är han super trött. 
Men de blir mysigare på lördagar när han sovit ut, då är han inte lika trött på kvällen och vaken lite längre så man hinner mysa med honom. 
 
Imorgon har jag tänkt att vi ska göra trolldeg och måla figurer vi gör. Det kommer han nog tycka han är super roligt. Han älskar att leka med lera. 
 
 
Här kommer lite bilder. :)
 
 
 
Min vackra trollunge <3
 
 
 
Våran älskade Tjavo. :)
 
 
 
Willhelm gjorde farsdag present till johan. :)
 
 
 
Köttbulle tjuven :)
 
 
 
 
Bjuder på ett fint citat.
 
 
 

FREDAG

Sitter nu i skolan och försöker plugga. Fan vad många uppgifter är, men jag ska fixa de. 
Sitter och väntar på jossan pussan hon kommer klockan 9 ungefär. 
 
Saknar mammas pluttis, skulle vijat ta lite sov morgon med honom idag. Men de gick inte, har så mycket att göra. 
Ska kolla sen om jossan vill hjälpa mig lite (a). Nej nu ska jag fortsätta här innan allt blir skit och pannkaka. 
 

SISTA DAGEN GJORD

Idag gjode jag sista dagen på min praktik plats på västergårdens dagcenter. Det var sorligt att säga hejdå till dem. Kommer sakna dem så mycket! Vilka härliga människor de är de uppe även personalen är fantastisk. Så fick jag ett väldigt bra omdöme och är jätte glad för de! Imorgon ska jag och en klass kompis kolla på teater i tranemo med hennes mamma och sambo, ordnar de för människor som har fysiska och psykiska funktionnedsättningar. Och de är väldigt roligt för dem. Härlig ide dem kommit på. 
 
Nu ska jag strax gå upp till dagis och hämta min lilla plutt, sen ska vi hem och laga mat. Potatismos, köttbullar och gräddsås står på menyn hemma hos oss idag. Mums! 
Tänkte även ta med kameran och ta lite kort, vill ha lite mer bilder till bloggen. 
 
Sen ska jag göra klart mina apl uppgifter, men hade tagit med mig fel bok hem. Men ska till skolan och hämta den imorgon så allting blir klart efter helgen. Så man slipper tänka på det mer. Hade ju varit skönt. 

ÄNTLIGEN HEMMA

Nu kom vi hem, gick på kalas direkt efter jag hämtat Willhelm. 
Har även haft en kanon dag på praktiken idag! Sista dagen i morgon och slutar kl 13. 
Gud vad fort allting gått, men idag gjorde jag en vetevärmare på praktiken. Och de blev väldigt populär här hemma, Willhelm och johan bröja slåss om den. HAHA, SÖTA! 
Men Willhelm vann såklart! :)
 
Innan när jag skulle hämta Willhelm sa dagis fröken, att han haft en oturs vecka. 
Igår så hann han inte på toa och kissa på golvet, och idag ramla han ner från en stol. Och när han skulle kissa ramla han i toaletten. Tycker synd om min lille kille. Och innan jag hann komma satt han på gungan och höll på att somna. Min lille plutt är trött! 
 
Nu ska jag mysapysa med Willhelm innan han somnar. 
 
Måste ladda min kamera igen, så att de kommer in bilder på bloggen. 
 
En vetevärmare, men när jag laddat min kamera lägger jag in en bild och visar min! :) 
Jag är jätte stolt över min snygga!
 
 
& bjuder även på en bild när min puttis var bebis! saknar bebis tiden lite, jag är sugen på en till. Men de får vänta tills efter jag fått jobb och tagit studenten :)
 
 

ÖVERRASKNING

 
Willhelm fick en överraskning av sin pappa när han kom hem idag, en radiostyrd bil! :) Snacka om lycklig kille. 
Men de är svårt att få i han i sängen nu. 
 
Sitter just nu och färgar topparna blont med elin, får se hur de blir! :) 
Men de ska bli bra hoppas jag, HAHAH. 
 
 

GUD VAD JAG ÄR SLUT!

Helt slut efter denna dagen, sista lektionen var de idrott och vi spelade vollyboll och lite basket. 
Fick även GODKÄNT i naturkunskaps provet som jag plugga på häromdagen, silken lättnad! 
Har även hämtat Willhelm och han sitter och äter lite kvällsmat. Och jag ska nog lägga mig tidigt med han idag, för jag somnar snart. Elin sitter här med så ska nog snart vara lite social mot henne. Älsklingen min slutade nu med och är på väg hem. 
 
Har så mycket bokat denna månaden så de är helt gale,t inte van vid att ha så mycket att göra :). 
19:e ... 
23:e november: ska vi ha mini julafton hos pappa för att farmor kommer, kunde inte senare, mysigt att träffa henne träffar ju inte henne så ofta 1-2 ggr om året kanske. 
30:e Skräk films kväll hos en klass kompis sara, vi har en skoluppgift om skräk. Då vi tänkt att kolla några och jämföra gammal skräck och ny skräck. 
31:e julmarknad i håksvik med Daniella en annan klass kompis, vi ska sälja grejer till afrika resan, även vara hemma och mysa med hennes syskon och willhelm. 
 
 
 
 
 
 
 
Nej om jag ska ta och vara lite social här hemma. Skriver mer sen! :) 
'
 

BRA DAG

Idag har de varit en kanon bra dag, roligt att vara tillbaka i skolan. 
Haha, ibland känns de som jag är den ända som tycker om skolan, eller älskar att vara i skolan. 
Men jag tycker de är så roligt att göra nånting, att bara gå hemma är ingen hitt för mig. Jag klättrar på väggarna tillslut. Men jag älskar att vara med min älskade son, inte så jag menar. Men ibland är de skönt att ha rutiner och gå till skolan. haha. 
 
Hade idrott sista lektionen, spelade innebandy har idrott 3 ggr i veckan och de är super roligt. 
Har aldrig gillat skol idrotten, men i år är de en helt annat. Om de går nästa år ska jag kanske välja fotboll som tillläggs val eller vad de heter. 
 
Men de är så bra, jag vill ju gå ner i vikt och sånt och är ändå ganska lat hemma. Då är de jätte bra att ha vanlig idrott och idrott 2. När man inte har tid att åka på träningar och sånt på kvällarna speciellt när man bor i uddebo och de inte går bussar efter kl 19 hem typ. Ja ni fattar vad jag menar!
 
Nu ska jag se om jag kan plugga lite grann. Willhelm är super trött, och håller på att somna. Han har varit arg sen han kom hem. Kanske somnar ikapp med honom, min lilla pluttis. Han ville inte med hem idag inte, men efter tävlade till vagnen så gick de tillslut. 
 
Just de ja, provet gick nog super bra som jag plugga till igår. Imorgon får jag resultatet, men de kände kanon bra. Nått enstaka fel hit och dit. Men de ska nog funka :) 
 
Ha en kanon kväll! 
 
Blev ett litet kladdigt inlägg! :)
 
 
 
Mammas knäppis <3 

LEKTION

Lämnat Willhelm på dagis, sitter nu i skolan efter en väldigt stressig morgon. 
Men nu sitter vi här, har samhäll och pratar om nyheter typ. Vad som hänt i veckan! 
Och de är väldigt intressant. 
Saknar redan min pojk! <3
 
Uppdaterar senare. 

FAN

Pluggar men de går la inget vidare kan jag säga. 
Men jag försöker, de ska nog gå bra endå hoppas jag!!
Att jag kom på att jag hade prov så sent, de begriper jag inte. 
Måste även gå och lägga mig snart, om jag ens ska orka upp i morgon. 
 
Ni som går i skolan, hur pluggar ni? Hur får ni in de i erat huvud. Jag har skit svårt för att ta in saker. 
Nån som har något bra tips?
 
 
 

PLUGGAR

Sitter just nu och försöker plugga naturkunskap för kom på för ca 3 timmar sedan, att jag har prov i morgon!!!
Så jävla typiskt mig, att jag ska glömma jämt. Men jag ska försöka klara det och de ska nog gå bra. 
Willhelm har velat vara hos sin farmor hela dagen, så där han han varit idag.
Men nu är han hemma och säger att han vill sova. haha, och jag säger nej inte riktigt än willhelm va klockan är inte så mycket än. Mamma okejdå. Haha mammas sköna grabb.
 
Naturkunskap är så förbaskat svårt tycker jag. Inte min grej riktigt. HAHA
Men de ska bli roligt att komma till skolan och träffa alla sköna klasskompisar. 
 
puss
 

FARS DAG OCH BRAND

Godmorgon. 
Vi har inte hunnit med så mycket på morgonen. 
Är så himla trött idag, men ska försöka säda och fixa idag ändå. 
 
Sa till Johan innnan att de luktade bränt, tänkte inte mer på de gick runt och kolla bara så de inte brann nånstans. 
Men de var ingenting här hemma, sen kommer Johans syster upp till oss och knakar på och säger vad ni sover frifullt då.
 
Då brann de utan för i ett skjul 2 hus i mellan oss. Kolla ut genom köks fönstret då var de brandkår och ambulans och hela rubbet där. Så de kan gå. :/
 
Willhelm gav sin pappa en fars dag present i fredags redan, så hade inget att ge han på morgonen. Jag och Willhelm krama och pussa honom och sa grattis på fars dag. Får la hitta på en överraskning sen. :)
 
Ha en bra dag! :)
 
 
 

SOMNAT

Willhelm har somnat, jag vet inte om de vände igen. Han har inte gjort nått på 48 timmar men nyss kom de upp igen. Stackars pojk kan han inte bara bli frisk nu! 
Johan är och handlar så vi kan laga lite middag snart. 
 
Det blir att vara hemma hela helgen, och hoppas på att pluttas blir frisk. 
 

FREDAG

Jag och Willhelm är fruktansvärt trötta idag. 
Just nu ligger vi och kollar film och väntar på pappa johan som slutar halv 3 idag. 
Sen när han kommer så vet jag inte vad som händer. Vi kanske skulle i väg, men vet inte hur de blir. 
De märkar vi sen. 
 
 
Bjuder på en bild på mig och min älskade syster, saknar henne så! Vi gick ju i samma klass men hon hoppade av och började jobba och fick körkort. 
 
 

GODNATT VÄNNER

Nu ska vi lägga oss
Willhelm ligger och sover sen ca 1½ timma sen. 
 
kollade på ett program om fruar och män som byter partner under "par party" så byter gifta par partner skulle jag aldrig gå med på. Aldrig i helvete varför då ska man vara tillsammans med någon och gift om man ändå inte kan hålla sig fast vid en och samma. Idiotiskt.. 
Vad tycker ni om de?
 
Bjuder på bild här så här på kvälls/natt kvisten. 
Tyckte den var lite rolig, plus att den stämmer in på mig! :)

DAGIS FOTO

 
ingen jätte bra bild men willhelms dagis foto kom idag, mamma vackra pojk!!! 
så stolt att få vara just din mamma, du är bäst och jag älskar dig! <3

SNART FREDAG IGEN

Då var de kväll igen.
Allting går så himla fort, hinner knappt med ju!
Ja i morgon är de fredag igen, och jag blir hemma imorgon med. 
Så snart är de måndag igen, haha. Det är verkligen så, detta året har gått fortare än någonsin tycker jag. 
Vi åt middag nyss, blev makaroner och stekt falukorv det slank ner gått. Willhelm försökte somna redan halv fem. Men gjorde han pigg genom att fråga om han ville hjälpa mig att diska, och de ville han. Tur att man har en hjälpande hand hemma, mammas stolle. :) 
 
Nu ska jag ta en alvedon och hoppas att min dunder huvudvärk går över, sen ska jag plugga på min apl uppgift. 
 
Ha en kanon kväll! 
 
 

BILDER

 
mys morgon, med en pigg willhelm de kan inte bli bättre!
Haha willhelm är lite arg på hunden bara, han stör honom när han leker. 
 
 
 
 
 
tjavo och willhelm <3
 

TORSDAG

Godmorgon. 
Willhelm har sovit hela natten utan att göra nånting. Så de har varit en bra natt! 
Nu sitter vi och kollar disney junior, snart är de frukost dags. Sen ska jag nog fortsätta att städa, dammsuga och skura. 
 
Nu sitter mina klass kompisar på bussen till Göteborg, hoppas dem får de kanon bra! saknar dem. 
 
Imorgon blir de ingen praktik för mig heller, får bli hemma idag med. Man ska vara hemma 48 timmar efter sista "olyckan" eller vad man säger. Så hoppas att de inte händer nånting mer. 
 
 

SOMNA

Godkväll på er!

Willhelm har nu somnat, han var lite piggare nu på kvällen än vad han var på dan. 
Han var helt slut på dagen, han har legat på soffan exakt hela dagen. Han har inte orkart nånting stackaren. 
Och jag hade inte heller orkat om jag spydde upp precis allt som hamnade i munnen. Han har ätit på smulor bröd bitar rostat utan någonting på. Drukigt lite vatten och 3 glas nypon soppa och 2 klunkar avslagen cola. 
Det är vad han fått i sig, och några tuggor på en skorpa. 
Nu var de några timmar sedan nånting kom upp. 
 
Nu sitter jag och kolla på SOS sommar och väntar på de nya programmet stalkers, de verkar intressant. 
 
Imorgon skulle jag egentligen till Göteborg med klassen, men jag missar de! :( de är synd, missade de förra året också. Men som jag sa till johan innan, vi får hoppas att jag kommer dit nästa år 3 gången gilt. (hur de nu stavas)?
Men hoppas alla i klassen får de roligt och en bra dag i Göteborg! :)
 
 
min lilla stolle <3
 
 

ÄLSKAR

Jag bara älskar min blogg nu, de känns så bra med nytt! Man blir lätt uttråkad på nånting. 
Det är mycket roligare att blogga nu.
 
Just nu så sitter jag och ta en paus från plockandet hemma. 
Och Willhelm bara ligger i soffan och kollar tv, så somnar han och så vaknar han. Men jag förstår han så mycket, han har inte sovit nånting i natt. De kan inte vara lätt och vara så liten med magsjuka. Fyfan vad hemskt de är. Jag vet när jag har haft de, de är ju fruktansvärt tänk då en liten. Men han dricker jätte bra, men de kommer upp lika fort som de kommer in. Försöker få han att dricka massor, och de är huvudsaken att han dricker. 
 
Nej om jag ska fortsätta med de jag höll på med! 

MAMMAS PLUTT

 
Så här ligger Willhelm helt förstörd i soffan, tycker så synd om honom. Detta är den västa magsjukan han någonsin har haft. Hoppas han blir fisk snabbt stackarn. Hoppas man kommer att klara sig utan magsjuka. Brukar inte få magsjuka när Willhelm haft de. Men de kanske kommer, man vet aldrig. 
Nu ska vi fortsätta mysa vidare i soffan, ska se om han vill gå och lägga sig en stund också. Är super duper trött!

TACK

Tack Nathalie som gjorde min blogg jätte fin! 
Jag är super nöjd, så vill någon ha en ny header fråga http://stolpe.blogg.se/
Hon gör exakt efter fina önskemål! 
 

GODMORGON

Hemma hos oss är de ingen speciellt god morgon, min lilla kille har fått magsjuka. 
Stackars lite, varit vaken stort sätt hela natten med honom.
Så idag är vi hemma, kommer nog ligga utmattade på soffan båda två. 
 
 
Nu ska vi bara kolla tv och ta de lugnt, 
 

DESIGN BY: STOLPE.BLOGG.SE

 

Och även hiss och diss bilden, hoppas du blev nöjd :)

DESIGN BY: STOLPE.BLOGG.SE

 
 
 
 

 
 
 
 

Där har du frågostund bilden som du ville ha ^^

willhelms nya saker

Skrev fel på överskriften på förra inlägget skulle ju stå verkligheten. 
 
 
men tänkte nu visa willhelms nya fina saker, de gick lätt att väcka han idag. Genom att säga att han skulle ha sina nya grejer på sig! :)
 
 
Willhelms nya snygga vinterskor, syns att lillen lekt idag :)
 
 
 
Hans nya snygga overoll. :)
 
kram och hej

Måndag och verkligenhet

Äntligen nyss hem kommen. 
Dagen har varit toppen, skönt att träffa alla underbara klass kamrater igen. 
Och de är skönt att få in alla vanliga rutiner, nu sitter jag och willhelm framför tv:n och willhelm äter kvälls mat. 
Men han försökte somna nyss så jag försökte få han att bli pigg då fick de bli en tallrik yogert framför tv:n. 
 
Imorgon är de prov i svenska som gäller och jag fattar ingenting. Så ska försöka plugga hela kvällen och hoppas att någonting kommer in i huvudet på mig. Men är så himla trött, har ju varit på lat sidan hela lovet. 
 
Och snart har jag ny header, tjejen som ska greja den håller på med den. Underbart med lite nytt! 
 
Jag och min klass håller på att sälja goa salami korvar, och är inne på sista veckan för beställning. Bara säg till om ni vill ha så skriver jag de på min beställnings lista. Vi ska nämligen försöka komma till afrika i 3:an och kolla sjukhus, kolla hur dem lever osv. Och de ska bli jätte spännande. Det är en upplevelse för livet ju, helt otroligt hur ofta är de man får chansen och komma till afrika och kolla där liksom. Först tänkte jag inte hängt med men nu har jag bestämmt mig jag ska med. Jag har ju barn och så ju, men jag har tänkt på detta i ett års tid nu. Men två veckor av willhelms liv är ju inte mycket, de är en upplevelse som jag aldrig kommer glömma och som jag aldrig får chansen att göra mera. willhelm klarar sig utan sin mamma i 2 veckor han har en pappa också. Så de ska bli jätte spännande och kul! 
 
OCH NU HÅLLER JAG PÅ ATT LADDA KAMERAN SÅ JAG KAN FIXA LITE BILDER TILL BLOGGEN OCH TILL MIN NYA HEADER. 
 
kram
 
 
Den goa korven ni kan beställa från mig, men ni som bor i närheten av Tranemo & Svenljunga kan beställa förfullt! De finns peppar, vitlök och krydd smak och de är 800 gramare så de är mycket korv. Dem kostar 170:- st! 

 

Äntligen

Willhelm är hemma och vi sitter och myser i soffan. Äter apelsin och dricker oboy, nice kombination. Hehe
Tvättar förfullt, snart blir de packning och fixning inför morgon dagen. 
 
Nu ska vi mysa lite till, innan Willhelm ska hoppa i badet. 
 
Kram kram
 
 
Min lille pojk <3

SÖNDAG

Skola imorgon.
 
Nu går jag vård och omsorg andra året. Jag har aldrig tyckt om att gå i skolan, men när jag träffade mina klass kompisar som vände allting. Jag trivs som fan i skolan och jag har även fått världens bästa kompisar. Och de är så himla roligt att gå upp på morgon ja jag ska till skolan och träffa alla igen. Och jag har aldrig haft så bra betyg som jag har nu. Men jag kämpar på för Johan och Willhelm skull. Vi vill ha hus i framtiden och så, och dit ska vi komma också. Någon gång så kommer vi ha ett hus. 
 
Något jag skulle vilja jobba med, de är dag center eller någonting.Helst av allt vill jag bli barnmoska, men de får jag ta längre fram. Efter studenten så vill jag börja jobba. Jag orkar inte läsa vidare. 
 
Men de är helt galet vad fort allting går, de känns som de var igår jag börja ettan typ, men snart har halva terminen i  tvåan gått. Det som är så himla synd är att min lilla syster hoppade av min klass. Saknar henne, men hon har fått körkort och jobb. Hon läser nog vidare sen. Men men, de är hennes liv och hennes val. Men jag saknar henne. 
 
aja nog tjatat om skolan. 
 
Snart kommer min älskade son hem, saknar honom min lille plutt. Det ska bli kul och se vad han tycker om sina nya skor, som vi köpte igår. :) 
 
kram jessica
 
 

Gekås

Godkväll!
Idag har vi varit på gekås hela dagen. 
Vi gick upp tog på oss sedan åkte vi och lämnade Willhelm hos sin farfar, som passa han hela dagen. 
Hittade lite grejer, jag var där i onsdags med och köpte lite kläder så idag köpte vi de som behövdes hem. Det blev lite skölj medel och tvätt medel och lite sådant, även lite julklappar. Hittade även ur snygga vinterskor till Willhelm med. Dem ska han få imorgon eftersom han inte ville med oss hem idag när vi skulle hämta honom. Så han sover hos sin farfar i natt. 
 
Igår var johan och köpte ny bil med, jag tycker om den jätte mycket en passat 99 kombi. :) 
 
nog skrivet av mig, nu ska jag kolla film! :)
 
Jag är jätte snål med bilder, men de kommer komma mer bilder inom kort. 
Min dator har varit sönder och alla bilder försvann, och jag har inte tagit några nya bilder på ett tag. 
Men jag ska börja göra de igen, de är så tråkigt med en blogg utan bilder. 
 
kram jessica

Det går fort.

Herrgud vad veckorna går fort, nu är snart lovet slut!
Nu kommer helgen sen är de måndag igen, och skolan börjar sen är de bara 5 dagar kvar på min praktik. 
Praktiken gör jag på ett dag center. Och de är verkligen super kul, de är något jag skulle vilja jobba med i framtiden. 
 
Men idag har vi bara varit hos min svärmor/farmor hela dagen hon har bjudit på god middag och så.
Sitter fortfrande hos henne. 
 
Ikväll är det x factor som gäller, malcolm är min favorit där. 
 
Ni får ha en fortsatt bra dag, för de ska jag ha! haha :)
 
Kram jessica

Godnatt

Ligger och ska lägga mig snart. 
Men jag tänkte kolla film innan jag somnar, jag har hittat en sida på nätet som verkar jätte bra. 
Swefilmer.com och där ser de ut att finnas massa bra filmer, de är ju jätte bra med en sådan sida att man kan kolla film online. 
 
Visst jag har vetat att de finns filmer så, men jag har aldrig kollat på de. Eller vart intresserad av att kolla filmer online. Men idag kom jag på att de är ju bra om man har tråkigt, bara lägga sig i sängen och kolla. Precis vad jag ska göra nu. 

Och jag har hittat en tjej som ska göra om min blogg. :) Hon är verkligen jätte duktig, hon har gjort ens blogg som jag brukar läsa ofta och den är verkligen super fin. 
Hon som ska göra min blogg är http://stolpe.blogg.se/
 
Så om några dagar har jag en ny header eller vad de heter. Och de ska bli en nystart att blogga då när de är nytt och fint. 
 
Min header är ju super fin, men jag vill ju ha nytt denna är ca 3 år gammal :)
 
Nog tjatat från mig. 
 
Godnatt. 
 
Kram jessica
 
Mammas lille kille ligger och sover nu <3

godkväll

 
En bild på min lilla goding!
 
Godkväll på er. 
Idag har de inte hänt så mycket, varit hemma och tagit de lugnt. 
Kollat på film och gjort mat, ja vi har bara slappat. Min lilla goding är fortfrande vaken, leker för fullt. 
 
Och jag sitter och kollar på nått pogram på 4:an om uppfinningar. Och de verkar lite roligt! Häftiga saker en del har uppfunnit. Det är ett par tjejer som hittat hur man inte gråter när man skär lök, och man tar bara olja på kniven sen slutar man gråta. Häftigt. Det måste jag testa nästa gång jag skär lök. 
 
Nu ska jag kolla vidare, ha en bra kväll allihopa. :)
 
Kram jessica
 
 
 

Godmorgon

Godmorgon. 
Nu sitter vi och kollar på disney junior, som varje morgon när de är helg eller om vi är lediga. 
Snart ska vi äta lite god frukost. Sedan ska jag börja röja här hemma, ser ut som ett bomb nedslag. 
Willhelm tjatar om att se bilar filmen, så de kan passa bra medans mamma städar. 
 
Sedan får vi se vad som händer idag, inte en anning än. 
 
Ha en bra dag! För de ska vi ha. :)
kram jessica

RSS 2.0