LYCKLIG

Idag är en jävla bra dag, en toppen dag helt enkelt. 
Vi kan börja med att jag vaknade på rätt sida idag, inte så trött som jag brukar vara. 
Gick med Willhelm till dagis, han åkte så klart sin älskade sparkcykel. Min första lektion bestod i att ha idrott, den var helt okej. Vi slapp stressa till svenskan efter idrotten, för vi hade ingen. Så vi pluggade på vårat stora matte prov. OCH JAG KLARADE DET! Jag är så jääävla lycklig för det, trodde jag aldrig. Jag har stressat och stressat med den jävla matten. NU har jag inte ett ända F. GODKÄND ELLER HÖGRE I ALLT. Livet kan inte bli bättre just nu ärligttalat. Bara älskar livet, nu taggar jag 3:an nästa år, de ska bli spännande, men är jävligt nervös för det ändå. 
 
Sen hade vi natur och sedan idrott, men vi gjorde ingenting var typ 5pers på idrotten eller någonting. Jag och Amfora satt och tjata i omklädningsrumet. Det har varit en jävla bra dag, men saknade Daniella och Jenny.
 
Sen kom älsklingen min och hämtade mig efter idrotten och så handlade vi middag och lite annat på Willys innan vi hämtade Willhelm, men hans farmor tog med honom för att kolla dans. Han kommer la hem snart, jag ska hänga tvätt nu och sedan börja med middagen. 
 
HÄRLIG OCH UNDERBAR TISDAG IDAG, BÄSTA TISDAGEN PÅ LÄNGE LÄNGE.
Kändes så bra när vi skulle bort till idrotten innan, jag och Amfora stod vid skåpena och vi frågar varandra vad vi har tills imorgon, men vi har inget mer plugg nu... :D
 
 
 
 
 
 

HELGEN ♡

I helgen var jag Willhelm och Fanny i Falkenberg och hade det otroligt härligt med våran pappa och hans tjej och hennes barn. I fredags åkte vi båt och vi åkte ut på havet men det var världens vågor. JAG VAR LIVRÄDD jag satt och gapade och skrek och stackars Willhelm blev ju också rädd, och hans keps ramla i havet hans älskade blixen mqeen keps som han använder varje dag. 
 
Så när vi kom in till land så att det en gubbe där och skrattade åt oss när vi kom, och han frågade pappa om han inte var klok som tog ut oss på havet när det blåste så, han sa att det var tur att vi kom i land ens. Hahaha, fyfan tänk om vi inte hade kommit i land?
 
Jag frågade Willhelm om han skulle åka båt med morfar någon mer gång? Han svarade - Kommer aldrig att hända mamma. 
 
Men vi hade tur iallafall, när vi kom hem till pappa så gjorde han bakpotatis och grillade revben och flintastek och sås även sallad. Han gör så god mat! 
 
Firade pappas tjejs barns kille på hans fördelsedag och även Willhelm som fyllde år den 3:e maj. Han fick massa pengar och en tröja, även en instående present sen förra året, halmstadsäventyrsland. För det blev inte av förra året. Men för pengarna köpte Willhelm sig sin älskade sparkcykel och massa godis. 
 
Igår så firade vi morsdag, fick trisslott och vi gjorde även smörgås tårta. Hade det riktigt mysigt! Åkte även hem igår och då hade älsklingen min städat lägenheten. Kan det bli bättre? :) 
 
Har legat och pressat på pappas altan med, helt underbart. Nu har man fått lite färg. Försöka komma ikapp lilla syrran, men de är inte det lättaste. 
 
Imorgon är sista dagen att göra klart det stora matteprovet! Är så nervös, nu gäller det sista!! Men jag ska klara det. Tänk den 4:e när man får betyget i handen och om det står ett E i matte. FYFAN vad glad man skulle bli. Den känslan vill jag verkligen uppleva, det betyder mer än allt just nu faktiskt. Imorgon är de plugg och klara provet som gäller. 
 
Nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag!! 
GODNATT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BÄSTA HELGEN PÅ LÄNGE, I BILDER!
 
 

STOLT ÖVER MIG SJÄLV

Nu måste jag skryta lite, eftersom det är min blogg och mitt liv så har jag all rätt i världen att göra det. :)
Det är såhär, jag har äntligen klarat matten det är ett stort prov på allting kvar. SÅ nu är alla små delar gjorda. Trodde jag aldrig skulle klara algebran. Men det gjorde jag, jag är även helt klar med den skriftliga delen i svenskan som jag var så nervös för även muntliga. Jag skickade även in en försenad psykologiuppgift som jag legat efter med, men nu är den inne också. Sen är jag halvvägs klar med en annan psykologiuppgift som ska redovisas på torsdag! Jag är så glad och så LÄTTAD nu! Nu är de inte mycket kvar som måstes göra. 
 
Imorgon är de även den årliga "katastrofdagen" som vi i vård och omsorg har som en tradition. Det är 3:orna som behandlar oss 2:or och 1:or. Det ska bli spännande, roligt och jävligt nervöst! 
 
Det är väldigt mycket skolan som kretsar kring mitt liv just nu, men det blir så i slutet av vårterminen. Betygen sätts och alla uppgifter ska in, jag känner att skolan har tagit över mitt liv nu på något sett. Jag längtar tills det är lov och jag kan umgås med min familj när jag är ledig och bara njuta. Jag jobbar ju också men jag är ledig minst 3-2 dagar i veckan, vilket är super skönt! 
 
Nej nu ska jag gå och lägga mig så jag inte försover mig, gjorde det idag nämligen vaknade 06.40 och jag brukar gå till dagis klockan 7. Men kom på att jag hade idrott så behövde inte sminka mig eller fixa mig nått. Det vara bara väcka WIllhelm ta på oss och dra typ. 
 
Nej godnatt nu mina vänner, innan jag fastnar här och skriver en bibel och inte tar mig här i från.

Elda upp matteboken!

Fan just nu känner jag bara för att ta tändan och tända eld på matteboken. 
Jag känner mig så fucking stressad med matten så de finns fan inte!! Måste klara det, vill inte ha F i matte. Inte när man vet att hade man pluggat matte tidigare och verkligen lagt ner energi på det, så hade det inte varit såhär nu. Men jag är så jävla efterklok! Fattar inte ett jävla skit av ekvationer och algebra eller vad fan det är. AHAHA!  
 
Nej nu får jag fan ta och fixa detta, ska försöka kolla lite youtube klipp på ekvationer och allt annat. Jag har två prov kvar i matte att klara, sen så är det ett stort prov. Men jag tror inte jag kommer hinna det stora provet. Men jag ska ta mej fan klara alla andra prov. 
 
Nu har jag skrivit klart om allt gnäll, hoppas ni får en fortsatt mysig söndag i regnet. Regnet gör det iallafall mysigare att sitta inne och plugga. Hade ju inte haft tiden om de var sol ute ;) hehe. 
 
'
 
 
 
 

DU BEHÖVER ETT MÅL

Du säger: Ingen bryr sig.
Jag säger: Alla bryr sig om något.

Du säger: Du såg mig inte.
Jag säger: Jag ser dig nu.

Du säger: Jag önskar jag vore någon annan.
Jag säger: Det här är de förutsättningar du har.

Du säger: Jag får väl fortsätta kämpa på.
Jag säger: Är lösningen verkligen mer av samma?

Du säger: Men jag är så annorlunda än alla andra.
Jag säger: Annorlunda är bra.

Du säger: Jag ser bara hinder.
Jag säger: Vem vill spela tennis utan nät?

Du säger: Jag vet i alla fall vart jag kommer ifrån.
Jag säger: Jag vill hellre veta vart du är på väg.

Du säger: Jag behöver pengar.
Jag säger: Du behöver ett mål.

Du säger: Men utan pengar går det ändå inte.
Jag säger: Jo, men du måste satsa av hjärtat.

Du säger: Jag kan ingenting.
Jag säger: Du lär dig under tiden.

Du säger: Var börjar man då?
Jag säger: Där du står, med det du har.

Du säger: Snart är det för sent.
Jag säger: Så vad väntar du på?
 
 
 


SÖNDAG

I morgon är det tillbaka till verkligheten igen, så idag är det städ och fix innan morgondagen. Sen ikväll är det plugg som gäller, det är så jävla mycket plugg nu så jag spyr. Redovisning i psykologi på torsdag, och matteprov på tisdag och så är det massa annat jag ligger efter med. Men jag ska fixa detta, hoppas verkligen jag gör det! Sen är de inte långt kvar till skolavslutning och sen börjar man jobba också. Men detta ska gå toppen bra hoppas jag! :)
 
Willhelm är och myser med sin farmor, vi åt pannkakor till frukost idag det var gott! 
Kollar lite på unga mödrar nu också samtidigt som jag sitter och bloggar. :)
 
Men nu ska jag fortsätta med städandet :)

Sverige - Finland

Sitter just nu och kollar på Sverige - Finland matchen i ishockey. Sverige leder med 2-0 underbart! 
 
Vi har varit ute ens stund i dag, Willhelm har hoppat studsmatta och vi har haft de myspys. Men nu regnar det, väldigt tråkigt. Men de skulle bli fint sen igen! 
 
Efter matchen blir det till att dammsuga och skura golven. 
 
 Nej nu blir det att kolla vidare på matchen. 
HEJA SVERIGE!!!

Köra stenhårt på!

12 bra bantningstips

1 - Sluta genast med läsk, godis, glass och snacks. Bantningsprogram brukar föreslå att man ska skära ner på dessa saker, och visst, det kanske är ett bra sätt för vissa. För andra kanske det är bättre att bara bestämma sig för att "nu är det slut-ätet med allt skräp", men då lär det man känner sig så väl att man tror att man klarar det.

2 - Vitt/ljust bröd är inte att tänka på, det är mörkt bröd, eller ännu bättre; hårt bröd, som gäller. Nyttigt bröd innehåller fiber som har positiv inverkan på matsmältningssystemet vilket i sin tur gör att du går ner i vikt snabbare.

3 - Planera måltiderna och bestäm redan dagen innan vad du ska äta. Om du redan bestämt vad du får och inte får äta så är det lättare att koppla bort hungerskänslor.

4 - Drick vatten när du är hungrig – funkar faktiskt väldigt bra för att dämpa hungerskänslor borta mellan måltider. Att dricka ett glas vatten innan en måltid kan också göra att du äter mindre och blir mätt fortare.

5 - Fibrer. Du har hört massor om fibrer och att det är nyttigt och så vidare, men fibrer hjälper också väldigt bra i kampen mot hungern. Du blir helt enkelt inte hungrig lika lätt om du äter mycket fibrer. Fibrer finns i bland annat frukt, bär, mörkt bröd, nötter och fullkornsprodukter. Bestäm dig för att äta minst två hårda mackor med skinka eller mjukost samt en frukt per dag så har du en riktigt bra grund.

Bantning

6 - Säg åt din partner att sluta köpa hem en massa onödigt skräp. Det är viktigt att du vänligt men bestämt informerar din partner om att du försöker gå ner i vikt och att du vill slippa onödiga frestelser.

7 - Ta promenader för att få fart på matsmältningen. All träning är jättebra. Om du promenerar på morgonen, innan frukost, så bränner du mer fett än jämfört med andra tider på dagen. Skippa dock inte frukosten, det är mycket viktigt att du äter den om du vill gå ner i vikt!

8 - Ät mindre salt eftersom sodium binder vatten och får dig att gå upp i vikt.

9 - Sov lagom längre, inte för länge och inte för kort. 8 timmar brukar vara helt lagom. Människor som sover för lite eller för mycket har lättare att gå upp i vikt.

10 - Drick inte läsk, ej heller light-varianter eftersom sötningsmedlet gör dig sockersugen.

11 - Känn efter om du verkligen är hungrig. Känn efter fysiska tecken som en kurrande mage, så att du inte blandar ihop en "craving" med hunger. När man har tråkigt eller är sysslolös är det vanligt att man intalar sig själv att man är hungrig bara för att få någonting att göra.

12 - Neka dig inte dina favoritsnacks eller godis. Att göra detta för mycket skapar en känsla av att du nekar dig det du önskar dig, och när man gjort detta tillräckligt länge tröttnar man, slutar bry sig och äter mer än man borde. Tillåt dig istället att äta, men ät mindre än du brukar. Du kommer att njuta mer av godisarna i en liten påse än du skulle göra med en stor påse, och efteråt får du förhoppningsvis en känsla av att du inte neka dig ditt favoritgodis, och att du samtidigt har varit duktig och ätit mindre än du brukar.

 

Detta ska jag köra stenhårt på nu, jag har sagt det många gånger. Men jag har inte haft viljan eller orken, men jag har sagt det jag ska gå ner i sommar. Och jag har långsiktiga mål, jag tycker inte det är bra för mig själv att ha kortsiktiga, för då skiter det sig för mig! Men jag har tänkt det att när jag tar STUDENTEN nästa år, då ska jag trivas med mig själv och känna att jag kan! Jag ska gå ut lycklig och glad för att jag klarat skolan och sen ska jag gå ut med en kropp jag TRIVS med! 

 


Mys fredag!

Härlig fredag har det varit, trodde inte den skulle bli så bra! 
Jag vaknade tänkte skita i att gå till skolan idag, var så jävla trött så de var helt sjukt. Men jag visste att det var viktigt att gå idag både för att jag hade redovisning grupparbete i medicin och att vi skulle prata om katastrofdagen vi har nästa onsdag. Redovisningen gick skit bra, trodde inte det skulle bli så bra! Riktigt bra rollspel gjorde vi, och alla andras i klassen var kanon bra dem med. 
 
Hämtade Willhelm på dagis 13.30 sen tog vi ut hunden, sen satt vi ute en stund och hade det myspys hämtade ut lite kakor och vatten flaska, han sprang runt och lekte och jag fyllde i lite viktiga papper. Sen gick vi upp en stund och satte oss och kolla lite tv, så kom Johan hem och jag gick och vilade en stund för jag hade en sån huvudvärk men de visa sig att hela familjen somnade vaknade av renpanik tänkte vart är Johan och Willhelm men dem sov ikapp i sovan jag hade somnat i sängen, väkte Willhelm och Johan fick sova lite till. Men sen gick han med upp efter ett tag. Vi åkte till affären och handlade lite, sen har vi varit ute sen vi kom hem från Tranemo. Jag gick in för en stund sen, Willhelm gick upp vid 21.00 och satte sig vid tv:n jag gick ut lite till satt och tjata med svärmor ute till nyss. 
 
Nej nu ska jag in i duschen, sen blir det att sova städa imorgon som gäller. Varit otroligt mycket skolarbete i skolan nu inte hunnit ta hand om hemmet, myst med Willhelm innan läggdags varje kväll sen pluggande. Men i helgen ska de bli fint och ska hållas fint med. Tycker jag bara skriver att jag städar, städar. och städar. Men de hålls aldrig rent för att så kommer de massa plugg och lägenheten rasar samman. Men de ska fixas imorgon sen imorgon kväll blir de plugg när WIllhelm somnat så man kan bli klar med det man ligger efter med någongång. 
 
Nej min vi hörs imorgon! Godnatt.
 
 
 
Puss på er från Willhelm :)
 

SÅÅ JÄVLA GLAD!!

 
Jag klarade alla mina prov jag hade idag!! Trodde jag fan inte, nu är jag lycklig tjej! 
Nu ska jag klara alla andra grejer som är kvar i skolan! :)
 
Uppdaterar senare! :)

Dödens död!

Känner mig som dödens död just nu, hur fan ska man hinna allting. Min hjärna är kaos just nu, jag är inte klar med svenskan än. Det är svårare än vad man tror, orkar inte mer. Klarar jag inte detta provet så klarar jag det aldrig, det är tre veckor kvar i skolan nu och jag måste göra ett matte prov i veckan. HUR ska jag HINNA? Detta svenska provet måste jag klara också, blir inte godkänd i svenska annars och måste skicka in en annan grej till min lärare med. Men det ska jag fixa imorgon och sen på fredag har jag en annan redovisning också. FUCK MY LIFE! Men det är rätt bra ändå förutom skolan då! 
 
NEJ JAG KANSKE SKA SLUTA SKRIVA I BLOGGEN NU OCH PLUGGA? SMART IDE KANSKE! Men var tvungen att skriva av mig och tänka på nått annat för en sekund, men jag tog ju bara upp det jobbiga. Kan ni ge mig förslag på vad jag kan skriva om i bloggen, nått annat ni vill veta? Vad vill ni läsa? 
 
 
 
 
Vad tycker ni om min snygga nya design? :)
 
 

ONSDAG

Kolla in vad fin min blogg är nu, tack så hemskt mycket Nathalie Stolpe!
Hon kan verkligen det där med att fixa bloggar. 
 

Ja vad gör jag nu sitter och ska försöka plugga, har två prov i morgon och det är matte och svenska. Dem jobbigaste ämnerna just nu. För jag vill verkligen bli godkänd i dem, och jag har varit väldigt dålig på att plugga just dem ämnerna. Jobbigt att komma på det när det är tre veckor kvar i skolan, nu får jag verkligen ligga i som en idiot. Känner att det är lite för mycket nu, och de har gått så fort börja ju tvåan nyss vad hände?
 
Nej om jag ska sluta blogga och plugga istället. 
Just det är såååå glad, idag kom schemat på posten fick en hel del tider så i sommar tjänar jag äntligen pengar. Mitt första sommar jobb, de ska bli så spännande! 
 
Nej vi hörs senare om jag hinner skriva då. 
 
 
 

Vad har du ställt till med.

Jag tänker och tänker på dig tusen gånger om dagen, hur kunde det gå så snett för dig. Du hade allt, men nu har du ingenting. Jag vill se dig med leendet på läpparna och livsglädjen du hade förr. Men allt försvann, nu har du inget, du har människor runt dig om vill dig väl. Men du har inte tagit imot hjälpen från någon alla har försökt. 
 
Men vill du leva såhär så är det upp till dig, men jag tycker att du borde ta tag i ditt liv. Fan du har en del kvar, du har dina kära barn. Men kan du inte ta tag i ditt liv för deras skull? Jag skulle vilja ha dig som jag hade dig förut. Jag vet inte vad jag ska skriva mera, blir bara så ledsen. DU var den människan jag aldrig trodde skulle få det såhär. Du har haft det så himla bra, men du har lärt mig en sak och det är att jag aldrig ska bli och göra som du. 
 
Men jag älskar dig, och det kommer jag alltid göra. Men snälla skärp dig! <3

En sann vän..

Ser den första tåren, fångar den andra och stoppar den tredje.

Kapten Röd


Långhelgen

Ja vad har vi gjort under våran ledighet?
I onsdags hade jag synundersökning som måste in för körkortet, härligt att få de gjort. Ett steg närmare starten. Johan och Willhelm åkte till Jönköping och köpte storarums bord. Det har vi velat ha länge men inte tagit tag i det. Men nu är det gjort de med, dem kom hem med ett super fint bord precis ett sånt jag velat ha med. UNDERBART! 
 
I går åkte vi till Jönköping igen, då åkte vi och grillade med Johans morbor med familj. Vi hade det verkligen jätte mysigt och barnen lekte. Johan passade även på att springa in på biltema och köpte grejer till bilen som han fixade idag. Vi har hunnit med allt och lite till förutom plugg, men ska plugga och städa även tvätta imorgon. Det har jag inte ägnat så mycket tid till nu när man varit ledig. Dumt nog, då ska man passa på. 
 
Willhelm och jag har även kollat en hel del hockey, Willhelm älskar det. Han sitter och gapar kom igen då Sverige, Sverige gör mål då. Fan jävla skit Sverige, haha. Han är verkligen helt inne i det, tänk att åka och kolla match med han live någon gång faktiskt. Om han gillar det så mycket, tänk om han blir ett hockey proffs i framtiden. Mammas lille kille! <3 
 
Tänkte lägga ut massa bilder sen faktiskt, har tagit enormt mycket med bilder under denna långhelgen. Så de kommer komma en bildbomb inom kort! 
 
Har ett enormt viktigt prov i svenska på torsdag, måste verkligen klara det. Så ska plugga på det varje kväll nu tills torsdag. Har även redovisning i psykologi på torsdag, har knappt börjat :/ DUM som jag är.. Jag får ta och skärpa mig! Fast det har aldrig gått så bra i skolan som det gör nu och har gått detta året. Så jag är jävligt nöjd! :)
 
Ha en fortsatt trevlig lördag kväll!

Lördag

Vi åkte upp till Hestra för att hämta Willhelm, så när vi kom dit skulle dem åka till isbergs lekplats. Så vi åkte med och var där och lekte, har aldrig varit där men det var en jätte stor rolig lekpats. Vi var där i någon timma, barnen lekte och vi med. Sen skulle vi åka tillbaka till Hestra och ta med våran plutt hem, men det ville han icke så vi lät han vara där en natt till. Så jag och Johan kom dit utan barn, och vi åkte hem utan ett också. 
 
Nu är jag hemma, ska strax laga sen middag (om jag orkar) så jävla trött. Inte ätit frukost ens idag, och jag är inte ens hungrig. så jävla skumt. ;O Nej om jag ska ta och sätta mig och göra in försenade inlämning också. Måste öva på vård och omsorgs provet också. För de blev ju inget förra veckan. 
 
Jag hoppas så att min älskade vän gick vidare, tänkt på henne hela dagen idag. Skulle så gärna viljat vara med henne. Jag hade ju kunnat det men visste inte hur helgen skulle bli. 
 
 
 
 

kalas / lycka till min vän

Igår fyllde min älskade grabb 4år, så vi hade kalas. Han blev glad för alla fina presenter och han tyckte tårtorna va fina och goa, han valde att ha maräng tårta. Sen efter kalaset ville han hänga med sin kusin och faster och sova i en husbil, så han fick självklart hänga med. Så jag och Johan ska snart åka och hämta honom. Sen i eftermiddag tror jag att min mamma och Fanny kommer på besök, och så kanske jag och Willhelm åker till pappa nästa helg. 
 
Idag så är min älskade vän Daniella i Göteborg på idol audition, jag tror på henne och är så duktig och hon har sådan talang. Jag hoppas hon kommer vidare! Jag skulle vilja varit med henne, men det gick tyvärr inte. Men jag tror det kommer gå så bra. 
 
Igår kämpade jag mig igenom hela dagen, var ute hela dagen igår och hade en station för 8:orna vi visa hur man byggde vindskydd och så fick dem testa på att bygga själva. Men idag mår jag lite bättre, igår var de katastof, men försyld är jag fortfarande, och lite ont i öronen. Men igår fick jag ont i lungorna när jag andades och när jag hosta. Men så jävligt är det inte idag. Hoppas jag är bättre tills på måndag! Det var lite roligt igår jag och Johan skulle beställa pizza så satt jag inne på pizzan och vänta på att den skulle bli klar, då kom de en doft av pizza, jag kunde lukta och jag blev gööör hungrig. Det var lite kul, inte känt doft eller nått på hela dagen sen så kom de en pizza doft! :)
 
Nej nu ska jag fixa mig sen hämta Willewalle :) 
 
Ha en kanon dag! 

Torsdag

Dagen börjar inte så bra, försyld och jävlig! Men jag kan och får inte vara sjuk nu. 
Jag har en lektion idag och den började halv 3, men visste inte de så åkte till skolan tidigt ändå. Skulle haft vård och omsorgs prov, men de gick åt helvete mådde inte alls bra, fick panik och näsan rann öronen gjorde ont. Men ska göra om de nästa vecka tror jag. 
 
Imorgon fyller min älskade lilla son 4 hela år, kan inte förstå vart tiden tagit vägen. Han föddes nyss, så vi var nyss i affären och köpte kalas grejer och han fick välja tårta och de ska bli marängtårta imorgon. 
 
Även imon ska jag och Josefin ha en station för 8:orna, vi ska visa hur man gör vindskydd. Det ska bli roligt! Men jag har ont i halsen och mår inte så bra. Men jag sviker inte min älskade vän, och detta avgör mitt betyg, men hade det varit en vanlig fredag så hade jag stannat hemma. För jag mår inte alls bra, verkligen! Men jag kommer klara mig finfint, får ta varma kläder. 
 
Nu ska jag försöka få min pojk att somna, sen ska jag plugga och skicka in en uppgift som handlar om hjälpmedel som vi såg på mässan. 
 
Men ha en fortsatt trevlig torsdag! 

Ted Gärdestad

Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små. 
Att regndroppar faller som tårarna gör, rår inte stjärnorna för. 
Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå, är himlen så oskyldigt blå.

När vi växte upp, lekte livet, vi var evighetens hopp.
Det var helt självklart att vår framtid skulle bli, oförbrukat fri.

Somrar svepte fram, jorden värmde våra fötter där vi sprang Rågen gungade, och gräset växte grönt.
Hela livet var så skönt.

Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör, det rår inte stjärnorna för. 
Älskling, jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns. 
Fast tiden har jagat oss in i en vrå, är himlen så oskyldigt blå.

Frusna på en strand, Flög vi med drakar medans tiden flöt iland. 
Vi var barn som ingen ondska kunde nå himlen var så blå

Nu tar molnen mark.
Jag var förblindad av att solen sken så stark.
Men mina ögon kommer alltid le mot dig. 
Kan det begäras mer av mig.

Himlen är oskyldigt blå, djupaste hav likaså. 
Att regndroppar faller som tårarna gör, det rår inte stjärnorna för. 
Älskling, jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns. 
Fast tiden har jagat, oss in i en vrå. 
Är himlen så oskyldigt blå
 
 
Bästa låten jag vet!

GEKÅS

I förrgår började jag och älskling rensa i våra gaderober, det var ta med fan det värsta jag gjort på länge. Men nu är det så jävla skönt! Har kastat allt för smått och och allt söndrigt och för stort. Väldigt skönt! Hittat massa kläder som varit borta hur länge som helst! Helt underbart. Det var inte lite kläder vi kasta, Johan kasta mest han hade extremt mycket. 
 
Idag fixa vid det sista med rensandet, sedan åkte vi till gekås och handlade kläder och presenter till Willhelm.Jag handlade en ny väska och ett par byxor, men jag glömde köpa fondation till mig själv fan. Skulle köpt en ny för min är typ slut. Men får köpa det snarast. Hela studiebidraget gick på Gekås. 
 
På fredag fyller min älskade grabb 4 år, jag kan inte förstå hur fort tiden går. Mammas älskling, det känns som det var igår han föddes. 
 
Nu ska jag plugga vård och omsorg, prov imorgon. Attans, alltid sista minuten! 
 
Skönt det är bara två dagar kvar i skolan sen helg igen, sen går man bara 3 dagar i skolan sen är det studiedagar sedan helg. Underbart! Låt maj gå fort så det kan bli sommarlov sen. Men ska jobba i sommar, men vet inte mitt schema än. Men det ska bli roligt att tjäna egna pengar! :) 
 
Ha en fortsatt trevlig onsdag, puss och kram! 

RSS 2.0