Underbara helg

Helgen har bestått av massa roligheter, igår var jag och älsklingen på Liseberg med Josefin och Emil och det var super roligt. Vi var där från de öppna tills de stängde! Jag kan säga att de var den roligaste dagen på väldigt väldigt länge.. Willhelm har sovit hos sin farmor fredag till söndag, han har också haftcde roligt och mysigt.

Idag har jag varit väldigt trött, så vi har inte gjort så mycket. Jag gjorde pasta sallad till middag idag det satt väldigt fint i denna värmen! Wille har badad poolen från och till hela dagen idag.

Snart är de läggdags jobb imorgon som gäller! Fast de är kvälls pass så de är härligt, lite sovmorgon så man är riktigt utvilad efter helgens roligheter!


Känns som fredag

Som jag skrev i morse så drog jag till jobbet, slutade klockan 1 sen cyklade jag hem till mina älskling. Dem hade haft de mysigt här hemma, hunnit äta frukost och busat. Jag gick och vila en stund, eftersom jag bara sovit 4 timmar i natt. Jag är fortfrande döds trött, ska snart gå och lägga mig. 
 
Men efter jag vilat en stund åkte vi till affären för vi hade bestämt oss för att göra tacos idag. Så de har vi ätit så kollade vi ice age 4 tror de stavas så, men ni fattar vad jag menar annars. 
 
Imorgon bär de av till leos lekland med WIllhelm, jag ska nog troligtvis köpa en NY telefon. :) denna gången blir de äntligen en iphone, de är la på tiden att komma in i gänget ;) Vi får väl se, jag hoppas på det iallafall. Annars kommer de under sommaren eller i sepember.. Men min telefon jag har nu har börjat lagga så. :/ trycker jag på samtal så stängs de ner och så håller de på. 
 
skitsamma. 
 
Men de känns som de är fredag idag, hel skumt! :/ Men de är bara måndag och imorgon tisdag. Så imorgon blir de att lägga sig väldigt tidigt igen för då är de jobb igen. Men de ska bli mys att åka iväg med mina lilla mysiga familj. 
 
I love my life!! And my family!! <3 
 
GODNATT KÄRA VÄNNER och VARENDA KOTTE SOM JAG KÄNNER! 

Tufft

Det var jävligt tuft att komma upp idag. Men jag är uppe iallafall, snart ska jag på cyklen och cykla till jobbet. Johan och Willhelm ligger så gott i sängen, skulle mer än gärna lägga mig jämte dem. Jag har sovit i 4 timmar i natt, har inte kunnat somna. Men jag jobbar 8-13 idag och sen ledig imorgon, så de ska nog gå bra. På onsdag jobbar jag igen ledig torsdag sen jobbar jag kväll på fredag.. 
 
Nu ska jag göra iordning det sista sen ska jag dra iväg, måste in på ica fort också och köpa cigg. Men jag skriver nog senare. Vet inte om jag uppdaterat såhär tidigt någongång. Men någongång ska la vara den första. 
 
Hoppas ni sovit gott! ;)

RSS 2.0