Söndag och plugg!

Ja, vad har vi gjort idag absolut ingenting typ!
Vi lagade god köttgryta och potatis innan, mums vad det tyckte hela familjen. 
Sedan har vi kollat på film, var en snabbis i affären innan också. Willhelm somnade gott nyss efter att duschat. Jag sitter nu i soffan och ska snart plugga lite grann, har redovisning i naturkunskap imorgon. Men det ska bli spännande redovisning, vi kommer bjuda på något alldeles extra. Så har jag även engelska prov imorgon, hoppas jag klarar det! :) 
 
Haft en toppen helg iallafall! :) 
 
 

Hemma

Har haft en underbar dag i Gäteborg med familjen! :)
Willhelm tyckte det var hur skoj som helst! Han skulle överallt, men hajarna och dinusarierna (stavning) var läskiga tyckte han. Nu kom vi precis hem och jag ska städa lite sedan bli det film mus för hela slanten! :)

Ha en mysig lördag!






Bilderna blev upp och ner eller på sidan vad man nu säger. Men det är bilder från förra veckan när jag fick flytta på fåglen som låg lidande utanför dagis. Den tog sist sista andetag i min hand. HEMSKT! Jag gillar inte att bära fåglar men bättre att jag flytta den än att massa dagisbarn ska pilla på den.

Nej nu ska jag städa stotarumet innan film tajm.

Till mina älsklingar

 
Texten är precis så jag känner för min, älskade son och för Johan <3
Älskar min familj <3
 

STOLT ÖVER MIG SJÄLV

Jag måste bara säga att jag är otroligt stolt över mig själv!!! Det är fan inte ofta jag säger det. 
Jag klarade svenska provet i torsdags, det var på exakten att jag klara det men det hör inte hit. Jag klarade det iallafall. Det handlade om subjekt och predikat och sånt alltså satsdelar. Klarade även provet jag hade i onsdags man skulle klara 60% av provet jag fick 80%. Så JÄVLA glad. Det går så bra nu. 
 
Har även fått tummen ur, och beställt tid till synundersökning och bokat handledarutbilningen, samt ska jag boka tid till ett nytt legitimation, kom på att jag måste ha det eftersom mitt pass gick ut 8 mars. Sen ska jag skicka lapparna om körkortstillstånd. 
 
Herrgud, livet rullar på som det ska det går bra nu. 
 
+ att jag har sommarjobb i sommar, detta året har inte varit annat än bra! 
Tack alla som finns runt om mig, som stöttar mig och bryr sig! Även tror på mig!!
 
Min lilla son blir 4år nästa fredag, jag kan inte förstå hur fort tiden går. Han föddes nyss ju! Mammas lilla prins, och han önskar sig inga billiga fördelsedagspresenter. Det är cross, ny el bild (blixten mqeen) som man kan sitta I, han har en man sitter på. Och surfplatta (stor telefon). Ja det är inga billiga grejer, han ska även ha en mqeen tårta som han hade förra året, :) Hårda bud från min älskade grabb, vi får se hur det blir. 
 
Ha en trevlig helg! 
Loove, från en glad tjej! 
 

LOKA

Håller just nu på med att städa lite grann, eller röjer. Jag städade i fredags men de syns knappt idag. Så nu röjer jag upp och tvättar förfullt. Sen när de är klart ska jag ut och gotta mig i solen hade jag tänkt! Underbara väder! 
 
Nu har jag smakat alla loka sorter, och tänkte säga vad jag tyckte! 
Chokladen var nte alls min smak, den var super äcklig tycker jag, första klunken var god sen kunde jag inte dricka så mycket mer. Den passar inte i loka tycker inte jag. 
Pajen den var god, och den gick att dricka. Men inget jag köper direkt.
Jordgubbsglassen muuuuums, den var riktigt god!! Den sitter jag faktiskt med just nu. Tänk en riktigt varm sommar dag och den lokan i handen, mysigt och gott! 
 
 
 
1:an och 2:an :)
 
Uppdaterar senare!
Ha en bra dag så länge :)

Linus Svenning

 
Tänkte tipsa om en jävla bra kille, han sjunger som en gud. Hans röst är så bra!
 

HITTA PÅ IDAG TRO?

Rastlös till tusen, är jag just nu. Vad ska man hitta på en lördag som denna?
Vad gör ni på helgerna, jag är en väldigt rastlös person. Nästan helg har vi planerat in univeseum iallafall. Leos lekland tänkte jag på innan, men vi har varit där så himla mycket nu det senaste, så vill hitta på nått annat. Men vad är frågan, det finns inte så mycket i Tranemo/Borås att hitta på tycker inte jag. Man kanske ska gå en lång promenad eller nått. Vi får se vad det blir av denna lördan. 
 
Nu sitter jag och spelar candy crush iallafall och kollar Dennis teckat i mellan åt. Willhelm sitter i sitt rum och kollar Jake och piraterna och Johan sitter vid sin dator och kolla nån serie. Haha, vi är väldigt utspridda. 
 
Trevlig lördag på er alla! 
 
 
 
Min älskade grabb!
 
 

Göteborg

Sitter i gott i soffan, efter att gått exakt hela dagen idag. Vi åkte ju till Göteborg idag för att gå på mässa idag! Och det var den bästa dagen på länge, haft så otroligt trevligt!! Mässan var extremt stor och det var väldigt intessanta saker att titta på, olika hjälp medel för funktionsnedsatta och så. Det fanns så mycket, det är den största mässan jag varit på. Sedan till lunch så gick vi till thai/kina resturang, jag kan inte skillanden på dem två. :) 
Det var jätte gott, sedan gick jag och Daniella tillbaka till mässan och kollade runt och testa olika hjälpmedel och så, vi fick även nackmassage det var så skönt. Men jävla vad salvan brände i slutet. Jag fick med mig så många lappar och häften hem så hela storarums bordet är fullt, imorgon blir det att läsa och flytta på det. 
 
Jag tänkte lägga in lite bilder från mässan sen, några ska jag få skickade och några har jag på telefonen, men får göra detta i morgon för jag ska gå och lägga mig nu tänkte jag. Fruktansvärt trött och fötterna värker, inte van vid att gå så otroligt mycket och även gått i otroligt dåliga skor. 
 
Godnatt! :)

Sova & Göteborg!

Nu ska jag strax sova, imorgon bär de av till Göteborg med skolan. Det är vo, op och bf som åker. Det ska bli spännande! Jag har lyckats vara frånvarande varje gång det har varit Göteborgs resa tråkigt men sant. Men vad säger man tredje gången gilt! ;)

Dagen idag började bra, Josefin var lite nyfiken på den nya lokan chocklad. Så hon öppnade min flaska och sen sprutade hon och hela bänken och golvet fick en dusch. Stackare!

Ne godnatt från mig :)












morfar/pappa och willhelm.



en bild som får mig att skratta ibland när jag är nere! :)







Trött

Vi har inte gjort något speciellt i helgen, varit helt slut och seg i huvudet. Blivit så fruktansvärt trött! Jag förstår inte vad det är med mig. Skulle tvättat klart all tvätt och stor städa och rensa massa skit. Men ingenting har blivit gjort. Jag är helt slut! Vi har legat på soffan och kollat på olika filmer. I fredags hade vi taco mys, de har blivit fredags mat hos oss. Men man tröttnar aldrig på de, det är så gott! 
 
Imorgon är de skola och måndag igen, på tisdag åker vi i vo,op och bf till Göteborg på leva fungera mässan. Det ska bli roligt! Willhelm har lyckats vara sjuk varje gång det har varit en Göteborg dag med skolan. Så nu är de 3:e gången gilt hoppas jag. Peppar peppar.. 
 
Nej jag ska försöka få tummen ur och faktiskt röja lite och ta fram kläder tills imorgon iallafall. 
 
Ha en fortsatt trevlig söndag! 
 
Bjuder på en bild på Willhelm som bebis, vart tar tiden vägen. Han blir fyra år om ca en halv månad. Mammas lilla kille blir för stor nu. <3

SAKNAT

Idag hände en grej som gjorde mig så otroligt glad!!
Jag vaknade kollade facebook, och då hade jag fått en vänförfrågan från en gammal kompis.
Vi har inte träffats på säkert 5-6år, jag har försökt och kolla om hon har facebook innan. Men hon har inte haft de försökt kolla på hitta, tänkt på henne från och till under dessa åren, undrat vad hon gör och sånt. Jag blev så glad. Nu får vi börja träffas igen, och vi pratar om att träffas och hitta på nått. Det var för längesen nu!! 
 
Hon var med första gången jag och Johan träffades, och vi hängde ihop hela den sommaren. Vi hade så kul! Vi var i hennes lilla stuga bara jag och hon och bara söp till det i våran ensamhet, men vi hade så roligt även om det bara var jag och hon där. Hon fick mig alltid på bra humör! 
 
Men idag fick vi kontakt igen, och det är jag så himla glad för. 
Vill bara skriva detta!
 
Saknar dig H! <3

Så glad

Jag är så glad att de går så bra nu, fått sommarjobb och allt. Allt känns bara så perfekt nu.
Nu ska jag köpa mig en cykel ska göra det nästa månad, så att jag kommer till jobbet i sommar och de kommer inte vara bra att bara komma till jobbet jag kommer även satsa på att gå ner i vikt till 100% i sommar och då får man både pengar och viktminskning på köpet. Kanon bra! 
 
Och de bästa är att jag kan vara med att försörja familjen, jag hatar att inte kunna hjälpa till så mycket. Men de är skönt ner saker och ting flyter på. Och jag trivs så jävla bra där jag ska ha sommar jobb, det är där jag hade min praktik januari-mars på solrosens demensboende. 
 
Vi har degat i soffan hela morgonen, som sagt både jag och Willhelm är dåliga. Inte alls kul, jag hade tänkt att åka till badhuset med Willhelm nu på lovet och hitta på lite saker. Men vi har nästan bara legat i soffan hela lovet. Inte alls kul, och jag hoppas till gud att jag är bättre tills på lördag. HAJK! Jag är så rädd att inte bli godkänd i kursen om jag inte hänger med. Men jag kan inte ligga ute i minusgrader på nätterna med feber och ont i halsen! :/
 
Vi får se hur de blir! 
 
Puss och kram skumbanan! 

hängiga

Godmorgon på er!
Gud vilket vår väder vi har, jag älskar det!
Men de är synd att man håller på att bli dålig, både jag och Willhelm sitter hängiga i soffa. Vi ska snart bege oss ut med på en promenad med hunden. Men de är la ta mig fanme typiskt att bli sjuk när man har lov. Men de är bättre att vara sjuk på lovet än att missa massa skola. 
 
Men de värsta är ju att man ska ut på hajk på söndag, får se om jag klarar av det. Men är jag inte blivit super sjuk innan dess så ska jag banemej ut på hajk. Pepparpeppar ta i trä! 
 
Nej ska försöka städa lite här idag, blev inte mycket städande igår, de blev mest tvättande. 
 
Sen efter städanet ska bara jag ligga i soffan och kolla film och hoppas på att vi blir pigga och glada. 
 
pusshej. 

Netflix

Tjenare Tjenare. 
Just nu gör vi inte så mycket, ska städa nu innan Johan kommer hem så han blir lite glad, efter den jobbig arbetes dag. Annars har vi inte gjort så mycket idag, va ute en sväng med hunden målade ägg innan, för de har vi inte gjort i påsk. Så vi måla lite i efterskott, kan man säga. 
 
Igår vad gjorde vi då, vi åt tacos och kollade på netflix. Jag är helt inne i varg verum, sitter och kollar avsnitt efter avsnitt tycker han är så jävla bra. Och netflix är ju hur bra som helt, hur mycket filmer som helst att välja i mellan och dessutom så är de inte olagligt, dem kasnke inte har dem nyaste filmerna men dem har hur mycket som helst. Och jätte bra för Willhelm också, massa massa barn filmer. 
 
Nej nu ska jag börja städa här innan mannen i huset kommer hem. 
 
 
Kanske uppdaterar senare. 
Pusshej!

RSS 2.0