DÅLIG UPPDATERING

Jag vet, jag har inte bloggat sen jag vet inte när. 
Men vi åkte upp till Emma i Götene dagen efter Julafton, och vi ska hem i morgon. 
Vi har hittat på massor, knappt haft en lugn stund, men ack vad mysigt de är. 
 
Vi har varit på mellandags rea två dar i rad hittade lite till Willhelm 2 byxor och 1 tröja och 2 byxor till mig. Sen har barnen åkt traktor en dag, leklandet var vi på idag på förmiddagen. 
 
Åkte hem och gjorde god nyårs middag som bestod av, bakpotatis och bacon röra och brun sås och till de hjort file tror jag de var och sallad till de super gott. Efterrätt bestod av marängsviss, barnen uppskattade de super mycket och självklart fick dem barn champange som vi skålade med efter vi smällt smällare. 
 
Bästa veckan på länge, haft super trevligt och mysigt här uppe. 
Imorgon blir de att åka hem till lilla Uddebo igen, har en del att städa där nu när jag kommer hem tror jag och tvätta. Men ska försöka komma i väg till pappa innan skolan börjar igen. 
 
Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, uppdaterar i morgon när jag kommer hem. 
 
Gott nytt år mina vänner! 
 
 
Har ni några nyårs löften? Såfall vad för några? Jag tänkte skriva mina här imorgon. 
 
 

JULAFTON

Dagen började med att tomten hade varit hos min Willhelm på morgon och lämnat ett paket. 
Men har var väldigt svår väckt på morgonen idag, men han gick och la sig väldigt sent igår. Men efter en stund vaknade han rusade upp när han såg sin julklapp ligga jämte honom. 
 
Sedan var de dags att ta på sig och gå ner till svärmor där de var gröt till frukost. Och efter gröten var de bara sätta igång och greja med maten, tack gode gud hade vi fixat lite igår, så de var inte super stressigt med maten. Sedan var de kalleanka och sedan käka vi, sen kom de alla barnen väntat på JULTOMTEN.  
 
Och Willhelm med super glad för alla sina julklappar. Och de var inte några julklappar de var MÄNGDER. Haha, men de är mysigt. Det bästa som finns är att se lyckan i sitt barns ögon, och lyckan sprider sig till mig och jag blir alldels tårögd att se mitt barn så lycklig. 
 
Willhelm fick: 
Bil matta
Pyssel grejer
Doktor sett
Last bil med släpp, på släppet massa bilar
Blixten soptunna 
Puzzel 
Bok
Massa leksaks bilar och helikopter mm. 
Hårfärg (spray)
Bäddsett 
Kläder
Gitarr
Spel dator
Lera 
Godis
Spel 
Polis sett
Svärd
 
och massa mer, kommer inte ihåg allting det var de jag kom ihåg. haha, mammas prins
 
Jag fick: 
Ljus 
Smink 
Sockar
Parfym 
 
Och så fick jag när jag fira mini jul hos pappa: 
Mobil
Kläder
Smörknivar
Smycken
Godis
Ljus
Klocka 
Sockar
 
Och nått mer, men kommer inte riktigt ihåg. 
 
Nej nu ska jag sova, är verkligen super trött! Vi har kanke planerat in våran nyår också. Hoppas de blir som vi tänk hade nog varit roligt. Men skriver imorgon igen. Kram och Godjul!
 
 
 

VILKA

Kära läsare. 
Det hade varit kul att se vilka som läser min blogg., 
Kan inte ni lägga in en kommentar och skriva ert namn. 
Det är ju kul att se vem som följer min blogg! 
 
Kraaam 
 
 

LÖRDAG

Ja vad ska man skriva om?
Inte hänt så mycket idag, i morse gick vi upp vid 9 tror jag. 
Sedan så var jag barnvakt, Johan, hans syster och mamma åkte och handlade julmaten. Kusinerna lekte förfullt. Sen har jag varit hos svärmor hela dagen typ, hunnit tvättat lite. 
 
Imorgon blir de fullrulle hela dagen, allt som ska fixas innan den stora dagen. Men på kvällen så ska jag försöka hinna med att göra knäck till uppesitta kvällen. Sist jag gjorde de så blev de inte bra, blev inte hårda som dem ska, så vill försöka på nytt. 
 
Nu sitter jag och Willhelm och kollar på UPP på 5:an, Willhelm är helt inne i de reagerar inte på nått. Tog kort på han nyss och han brukar se de när jag sätter kameran framför ansiktet men märkte de inte ens. HAHA
 
 
tvätta ansiktet snart ser jag, ;) haha KLADDMONSER <3

SVENSKA HJÄLTAR

 
Satt bänkad framför tv:n innan och kolla på svenska hjältar galan.
Alltså, ni skulle sett mig hade inte ett öga torrt under hela programmet. Tackar gud att de finns sådana människor som är så starka och har de modet dem har. Du har verkligen hjärtan av guld dem som hjälper människor såhär. Nej jag var så rörd och mina tårar var glädje tårar rätt igenom. 
 
Nu sitter jag i soffan och gör ingenting, ska strax gå och lägga mig är så jävla trött!
Johan är hemma igen med, han kom hem precis när svenska hjältar tog slut ungefär. Willhelm somna för en halvtimma sen, han var uppe länge idag, trodde jag faktiskt inte han skulle vara. 
 
Imorgon blir de storstädning + slå in dem sista klapparna. Ska tvinga johan att köpa uppesitta binglott med hoppas dem finns kvar! :)
 
Just de, när johan kom hem kolla han brev lådan vi hade glömt av de innan. Då hade jag fått julkort och Willhelm hade fått ett packet, han blev super glad han fick ett par innetofflor. Vi är jätte tacksama vi fick de från mammas moster och hennes man. Och när jag var liten fick jag likadana fast vita och jag var alltid hos dem för vi bodde granar de var en liten tunn skog mellan oss, men jag  brukade gå dit och vara där och kolla för hon gör såna tofflor och säljer. Och de var så roligt för jag träffade henne på falkenbergs julmarknad eller en bit utanför falkenberg då stod hon där och sålde så stanna jag och prata med henne. Och sen fick jag ett par på posten till willhelm. Så snällt, och de var typ flera år sedan vi pratade och så fick vi bara ett par tofflor sådär :) <3
 
Nej godnatt! :)
 

städa

Johan drog och bowlade med jobbet och jag städar eller röjer! Får bli att dammsuga och skura imon även tvätta tvätt berget!! Wille leker med sin kusin förfullt :) mysigt! ska pausa och se julkalenden de är ett måste :). 3 dagar kvar till julafton och jag är laddad. Längtar efter att se vårat barn när han öppnar klapparna. :)

nej nu paus och kolla julkalenden..shoo:)

FREDAG

Idag har vi faktiskt hunnit med en JÄVLA massa och dagen är långt ifrån slut. 
Vi vakna runt kvart över nio idag, jag hoppa in i duschen och sen frukost till Willhelm. 
Sen när vi tagit på oss och ätitit, så åker vi till Svenljunga för att Willhelm och Johan skulle klippa sig. 
Dem blev så himla snygga mina pojkar, Willhelm var så duktig satt lugnt och stilla. Efterråt stötte vi på min mamma stod och prata lite. Sen på vägen hem blev vi sugna på pizza så vi åkte till Tranemo och beställde en familjepizza åkte hem och åt, sen var de dags för kalas, då åkte vi till Limmared för lite kalasande. 
 
Nu är vi hemma, och nu ska jag försöka komma igång och städa lite.
 
 
 
Min vackra son! <3

JULLOV!

Äntligen är de JULLOV..
Det är verkligen behövligt just nu, jag börjar känna mig otroligt trött!
Ska bli otroligt skönt att vila upp sig lite, och bara mysa med min familj!!
Idag slutade vi kl 10 och sedan var jag kvar en stund med några kompisar, gjorde lite ärenden och tog en fika. 
Fan, beställde en kladd kaka på fiket i tranemo blev fett besviken torr kladdkaka och bräd. Efter lite om och men trog jag modet och gick fram och klaga på den, så fick välja nått annat en morotskaka. 
 
Sen åkte jag hem och hämta Willhelm, och när vi kom hem var Johan redan hemma han hade slutat tidigare. Så drog vi till borås, och då köpte jag en julklapp tíll Johan, så nu är han klar! Härligt! 
 
Nu sitter jag och Willhelm och myser till tv:n hann hem så vi kunde kolla julkalenden :)
 
nu ska jag mysa vidare. 
 
 
 
 
 
 

KNÄCK

Skolan idag var toppen, och jag är riktigt stolt över våra svenska lektion som jag, Sara, Josefin och Daniella höll i idag. Vi har inte haft mycket tid att fixa den, men den blev toppen! 
Sista lektionen åkte jag hem på, har fortfarande ont i ryggen och allmänt nere är jag kände jag mig. Men när jag kom hem gjorde jag och Willhelm spagetti och köttfärssås, han hjälpte mig med hela middagen, sedan gjorde vi knäck, som håller på att svalna nu. 
 
Sitter och väntar på julkalenden, så ska jag greja på våran redovisning som är imon. 
Johan ska även kolla imon om vi kan boka klipp tid till Willhelm på fredag, han börjar bli långhårig mammas älskade pojk. Bli lite snygg ihåret innan julafton :)Skulle med behöva beställa klipp tid men fört Willhelm. Jag vågar inte riktigt klippa mig än. 
 
 
Mammas pojk en månad, gud vad tiden går fort! Känns som i går! <3
 

BILDBOMB











lite bilder från förra vecka, och helgen! :)







KVÄLLS MYS

Varit i skolan hela dagen, ingen toppen dag precis. 
Efter första lektionen fick jag så jävlans ont i ryggen, så har klagat hela dagen. Stackars klass kompisar som hört mitt gnäll idag. Gör fortfrande ont, men ska strax ta en ipren och hoppas på att de går över. Vill inte ha ont imon ska göra nått jätte roligt första idrotts lektionen imon. 
 
Men idag när jag sluta, hämtade johan och willhelm mig. För mammas prins skulle till tandläkaren, och allt såg bara fin fint ut i hans mun. Jag blev så stolt, han var så duktig och öppna munnen. Trodde inte han skulle göra de men jag har bytt tandläkare till tandverkstan i tranemo, och dem är såååååå mycket bättre än folktandvården. Dem kom till och med och hälsa i vänt rumet innan de var hans tur. Nej men jag gillar dem så mycket där, jag bad folktandvården efter en bettskena på natten, och sa att jag gnista tänder och gjorde inte nått åt de. Dem sa bara nej de gör du inte. Men när jag bytte så fixa dem de första besöket klart du ska ha de sa dem. Fick den skit snabbt med för de va akut med den. 
 
Nu sitter jag och willhelm och kollar på youtube klipp, för att jag hörde han sitta och sjunga på Gangnam style från ingenstans. Jag började skratta och tyckte han va så duktig, så jag satte på musik videon åt han, då börja han dansa också. hehe, så söt!  Han förvånar mig varje dag, kommer med nått nytt. :)
 
Nu ska jag försöka få han att somna. 
 
 

STÄDNING

Johan åkte och hämta prinsen själv, så jag är hemma och städar och tvättar. 
Inget roligt att städa alltså, men de är roligt sen när det är städat och man slipper tänka på städning sen. 
Men gud vad jag är stressad med allting, inför jul och skolarbeten som ska göras nu innan jul, och så ska de vara fint hemma med. Skönt att de snart är lov så man slipper tänka så mycket och bara vara hemma och inte göra något speciellt mysa med Willhelm och Johan. 
 
Nej om jag ska ta och fortsätta här lite, så tyst och ensamt är de när ingen är hemma. 
Fan man går nästan och pratar med sig själv, känner mig som 2 människor i en kropp när jag är hemma själv. 
Pratar ni med er själva när ni är ensama? 
 

PRINSEN

Strax ska vi åka och hämta våran prins, de blev inget städande igår så de får bli dag istället. 
Efter städandet så ska vi klä granen, vad roligt och mysigt det ska bli. Jag tror att Willhelm kommer tycka det är jätte roligt att vara med och klä den, sen har han två chocklad bitar i kalenden har får ta idag, jag missa julkalenden innan men får kolla på den ikväll med min lille prins. Mys söndag här hemma idag känns de som de kommer bli. :)
 
 
Uppdaterar mer senare :)

GEKÅS

Varit på Gekås idag igen, nu är äntligen alla julklapparna klara.
Jag ska bara köpa till Johan sen är de klart, tror mitt lilla troll kommer bli ÖVERLYCKLIG på julafton. 
Har även köpt lite saker hem och till mig själv också. Köpte ett sånt gott doft ljus jätte stort, så nu luktar lägenheten ljuvligt! Fick även tag på en plast gran, så imon ska vi pynta gran här hemma, så mysigt ska försöka hinna med och göra knäck också, de är såå gott!! 
 
 
Prinsen är hos sin farfar han ska sova där tills imon, så nu ska jag städa lite såhär på kvälls kvisten. Så blir de och kolla film eller nått efter städningen. 
 
 
Glöm dina beskymmer, för i morgon kommer det nya!
 

ONSDAG

Har inte hunnit med att blogga på nåndag, men de har inte hänt nått speciellt. Vanliga dagis och skola, skönt att de snart är lov då blir de massa mys och roligheter!
 
Denna terminen har verkligen gått super fort, hinner knappt med ju! Snart är det sommar igen, de är ju så helt sjukt! haha. 
 
Tänkt att jag börjar 3:an om ett halv år, seriöst jag är fruktansvärt stolt över mig själv att jag kommit såhär långt. Att de går så bra för mig som de gör, de är inte ofta jag berömmer mig själv för de jag gör, och de är inte ofta jag säger att jag är stolt över mig själv, självklart är Willhelm och Johan de bästa som hänt mig, sen kommer skolan så glad att jag hoppa på igen och fullföljer mina studier och att de går så bra som de gör. Men de hade inte gått så bra om jag inte hade min fantastiska klass, dem gör så att de är roligt i skolan och dem finns där för mig hela tiden. Ni ska veta jag finns för er med mina vänner! Jag har aldrig tyckt om skolan, börja skolka i 4:an och alltid haft svårigheter med ämnen med mera, men när jag börja på Vård och omsorgsprogrammet så har dem verkligen hjälpt mig att inse att jag också kan om jag vill, och jag är så glad att dem pushar mig och berömmer mig. Utan beröm så vet man ju inte hur de ligger till och jag känner att jag kanske inte kan. Men NU vet jag att jag OCKSÅ kan. Och ni skulle se mig förra året när jag fick mitt första MVG omg jag började nästan gråta. Trodde fan inte att de var sant alltså. Men lilla Jessica kan också! Men de är Willhelm som ger mig den alldra mesta styrkan, jag ska ha ett jobb och jag och Johan har dröm om hus senare och veta att man har en dröm i bakhuvudet gör att man vill kämpa. Det ska bli så roligt sen när jag också hjälper till och försörjer familjen. Jag älskar min familj tack för att ni finns! Ni är bäst! :) Nog tjatat om de! 
 
Nu ligger min älskade prins och sover somna så sött jämte mig i soffan, när vi kom hem gick vi ut med hunden sen kom Johan. Och vi åkte lite pulka i pulka backen, de tycker nog Willhelm var super roligt att åka pulka med pappa och mamma. Hehe, imon är de lusse firande på dagis för Willhelm då ska han nog vara peppakaka. 
 
Nej ska se om jag kan börja plugga lite specialpedagogik. 
Just de vi hade föreläsning på specialpedagogiken idag, den bästa jag lyssnat på! Så intressant och vilken härlig människa som föreläste, så rolig han hade verkligen humor!
 
 

SÖNDAG - ANDRA ADVENT!

Ja va har vi gjort idag, ganska mycket faktiskt känns de som. Fast inte så mycket som hänt ändå, men de känns som hur mycket som helst.Fick skön sovmorgon idag, vilket var väldigt behövligt. Fan satt uppe hur länge som helst och slog in paket, gick nog och la mig vid två tror jag. 
 
Sen åkte vi och handla lite, och beställde pizza det var så gott. Var sugen på de i fredags med, men de blev ingen då men idag så. Haha! Men så har jag färgat håret svart hade sån utväxt, men jag har läst mig en läxa färga inte håret när Willhelm är vaken!!
 
Jag stod på toa och färga håret, Wille skulle såklart va med mamma. Och skulle på toa 3 gånger under tiden jag färga håret. Så klart sa han så för att vara med och kolla, nickenyfiken fast "willenyfiken" haha. Men tredje gången jag hjälper honom kollar jag i hans huvud då hade han fått en klick hårfärg där stor som en femkrona. Och jag får panik ställer han i duschen och han får panik. Ja men nu har han färgat håret, en svart fläck i uppe på huvudet. Så de kan gå, färgen går ju inte bort heller. 
 
Sen när han somna färga jag ögonbryna, men fan tycker inte de syns :/ Men ska testa igen tror jag. Har testat de medelet innan, och då funka de. Varför funkar de inte nu ;/? 
 
Nej nu ska jag sova, skola imon igen. 
 
 

GEKÅS

Idag åkte jag och johan till gekås. Nu är nästan alla julklappar köpta! Härligt, så ikäll när wille somnat så blir de att slå in dem.Skönt att vara ganska tidig i år, annars brukar de va så inslagning sker 1-2 dagar innan julafton! Ska göra pepparkaks hus när jag kommer hem sen med min prins! Och denna gekås resa va den snabbaste någonsin jag har haft där någongång!

skriver mer senare och lägger ut bild på pepparkaks huset! :)



mammas älskling!

VART ÄR ALLT PÅ VÄG?

Jag tycker ärligt att allting börjar gå för långt. 
 
Kolla in den här grejen! Den vispar såsen själv, kommer man få göra nånting själv till slut? Kommer nån robbot gå på toa åt en snart? Jag kanske överdriver, men de kommer sånna konstiga grejer nu för tiden. Men de kanske är smart med en sån, men jag vill vispa min sås själv. Men vad tycker ni om detta? Överdrivet eller bra? Jag vet faktiskt inte. Men man blir så fruktansvärt chockad. 
Den finns här: http://www.coolstuff.se/Stirr-Automatisk-Sasvisp
 
Nu ska jag kolla xfactor, av dem som är kvar röstar jag på awa. Men skulle vilja se malcolm eller j.e.m i finalen. 
Imorgon blir de kanske även GEKÅS köpa julklappar. 
 
kramkram

KALL DAG!

Vaknade för ca en halv timma sen, fyfan va kallt de är. Fönstren är alldelses fuktiga, och de kallaste för i år tror jag bestämt. Min lilla kille ligger fortfarande kvar och sover, skulle också vilja somna om. Men är för pigg för det nu. Han vakna i natt och var vaken en bra stund och försökte få mig att gå upp, men kl va 4 eller nått så han fick gott somna om. Han är mycket bättre nu, vilket är skönt. Men de har hoppat en försyldning till mig med, känner mig sjukt seg och näsan är täppt. 
 
Ska försöka plugga lite idag, ska även försöka göra pepparkakor och peppakaks hus. Mysigt! 
Men fortfrande inte hittat mitt julpynt, ska försöka leta efter de sen också. Hittat lite men långt i från allt. 
 
Igår skulle jag försöka mig på att göra mönster, jag har sett på youtube på när man lägger nagellak i vatten och sedan gör mönstret man vill ha, och sen doppa fingret i de. Men de gick ju sådär, började få till de i slutet. Men letade efter mitt nagellack borttagnings medel men hittade de inte, så gick svart på naglarna hela dagen. Men sen så fick jag låna min svärmors haha. 
 
Underbart med fredag, idag slutar min älskling tidigare också. :)
 
 
 
Nej skriver senare, nu ska jag slå på tv:n och se va de är på den! 
 
 
 
 

HEMMA MED MIN SJUKLING!

Har glömt av att blogga på nån dag nu. 
Jag gick till skolan i måndags, och varit hemma igår och idag med mammas kille som är dålig. 
Vi har varit hemma och tagit de lugnt bara, kollat tv och bara myst. Jag har passat på att tvätta lite när jag ändå är hemma.
 
Det var synd att man missa de roliga i skolan, skulle varit med i ett rollspel i tisdags för niorna som kommer på besök i gymnasiet. Men Willhelm blir ofta dålig när de händer nått annorlunda och roligt i skolan, de är synd. Men man kan självklart inte hjälpa att barnet blir sjukt. Och jag hoppas de gick bra för alla i klassen ändå, och jag hörde att de gick kanon, bästa daniella tog över min roll. :) 
 
Idag var Willhelm lite piggare, vilket är jätte skönt. Men blir de blir ingen skola imon heller, han är inte riktigt feber fri mamma prins. Men imon ska jag till skolan och lämna korvpengar även hämta skolböker, så jag kan plugga under helgen. På fredag är jag och min klass lediga från skolan. :)
 
Nej nu ska jag mysa vidare med tända ljus och tv.
Hoppas ni har en bra kväll. 
 
 

bilder









TOPPEN HELG!

Johan körde mig och Willhelm till Daniella igår, kom dit och då greja dem för fullt med bakelserna vi skulle sälja på marknaden. Sedan gjorde vi oss i ordning för att åka dit. Vi ställde upp våra grejer på bordet, då sa Willhelm jag är hungrig, Daniellas syster tog med honom för att käka. Efter en halv timma kom han tillbaka ungefär, men de var inte länge Willhelm stod ut med att vara med och sälja. Så han hängde med tillbaka till dem andra barnen och lekte. Och Willhelm har träffat många nya kompisar och både han och jag har haft de super mysigt verkligen. Och försäljningen till afrika resan gick hur bra som helst. Vi fick in 1425:- på en och en halv timma ungefär. Toppen ju! 
 
Sedan på kvällen åkte vi tillbaka till daniella, gjorde i ordning oss för att gå på grötfesten och de är ett julbord. Super gott och mycket folk. Och Daniella och hennes syskon och syskon barn uppträde med jul låtar på stora scenen. Otroligt duktiga var dem. Tack för allt, och tack för en toppen lördag! <3
 
Kom hem idag, åkte till fyndlagret och köpte en pulka till Willhelm och ny duk till storarums bordet.Sen fixa jag lite hemma och då kom min morbror och hans familj hit och skulle jämte sina korvar. Bjöd på fika och prata lite, var verkligen jätte längesen jag träffade dem. Jätte trevligt, dem gav Willhelm julklappar och han blev superglad. Väntar på att mamma ska komma hit och hämta korv. 
 
Nu ska jag hänga upp tvätt och sedan kolla julkalenden med Willhelm! :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0